5.0
af 1 anmeldelser

Tolten, Cabernet Sauvignon 2019

75.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Tolten, Cabernet Sauvignon 2019

5.0
af 1 anmeldelser

Tolten, Cabernet Sauvignon 2019

Krop Medium
Tannin Medium
Syre Medium
Sødme Tør

Fakta

Krop:
Medium
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Skruelåg
Alkohol %:
13,00
Område:
Central Valley
Årgang:
2019
Land:
Chile
Druer:
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Lilla
Syre:
Medium
Sødme:
Tør
Tannin:
Medium

Serveringsforslag

Krydret mad
Mørkt kød
Kraftig ost
Mild ost

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Skøn og saftig cabernet sauvignon fra Chile. Her får druen de solskinstimer, som den har brug for, for at at kunne modne ordentligt, hvorfor resultatet bliver vellykket. Tolten er et glimrende eksempel på en ukompliceret og letdrikkelig cabernet sauvignon, der optræder med sin genkendelige solbær og grøn peberfrugt noter i pardans med vanilje og kokos. Teksturen er blød og juicy med fin syrestruktur og delikate tanniner.  

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.