Glemt adgangskodeOpret bruger
  • Prisgaranti
  • Gratis forsendelse
  • Dag til dag levering
Pris
1 stk
1 stk
2 stk
Varetype
3 stk
4 stk

Trøffelprodukter

En trøffel er en svamp, som vokser under jorden i en symbiose med ege-, hassel- og piletræer. Trøflerne er meget vanskelige at dyrke, fordi de stiller høje krav til vækstbetingelser. Det har selvfølgelig også påvirket prisen, og de flest trøffelprodukter ligger derfor i den dyrere ende af skalaen...

Allerede fra det øjeblik en trøffel er gravet op af jorden, starter dens nedbrydningsproces, da trøflen er en levende organisme. Friske trøfler kan holde sig 1-3 uger i køleskab - herefter skal de konserveres.

Brug trøffelprodukter som en luksuriøs smagsgiver i pasta, kødretter, kartoffelmos osv. Eller få en mere koncentreret smag på et godt stykke pålæg eller kød.

Tartufata sommertrøffel 80 g
En utrolig lækker blanding af champignon og sommertrøffel. Kan bruges i omelet, risotto, pasta etc. Trøffelsmagen går meget klart igennem.

Ingredienser:
Sort trøffel Ferrari 35 gram
Tartufata sommertrøffel 500 g
En utrolig lækker blanding af champignon og sommertrøffel. Kan bruges i omelet, risotto, pasta etc. Trøffelsmagen går meget klart igennem.
Champignon (agaricus
Sort trøffel Inaudi 10 gram
Tartufi Nero. Syltet trøffel i glas, Inaudi.

Husk, at der også er værdifuld trøffelsmag i væden.

Ingredienser: Sort trøffel (tuber aestivum),
Kundeservice

Bag VildMedVin.dk står en af Danmarks største vinbutikker. I butikken står uddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne du søger. Vi hjælper desuden gerne med vin til alle lejligheder.

 

 

VildMedVin ApS      |      Enghaven 5-7      |      + 45 77 34 21 64      |      info@vildmedvin.dk  
0