Domaine Guy Mousset, Enfants de Vignerons Blanc, Cotes du Rhone 2021

139.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Domaine Guy Mousset, Enfants de Vignerons Blanc, Cotes du Rhone 2021

Domaine Guy Mousset, Enfants de Vignerons Blanc, Cotes du Rhone 2021

Serveringsforslag

Fed fisk
Fjerkræ
Lyst kød
Mild ost

Om produktet

Sydrydrhônes hvidvine er smagen af lange sommerdage, som bliver til koncentreret og rund hvidvin med fuld smæk på modne stenfrugter og blomster. Det er elegant og aromatisk som har en dejlig cremet smag. Når du nyder de enkle glæder, så er de sydfranske hvidvine et godt bud - en simpel salat med sommerfrugt, grillet fisk eller tørret skinke er et perfekt match til Enfants de Vignerons Blanc. Det er en enkel, men alligevel intens hvidvin, som gør sig godt i det daglige basiskøkken. Server ved 8-10°C i almindelige hvidvinsglas. Drik til en fyldig salat - gerne med lidt melon eller fersken.

Andre populære produkter

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).