Øko
Spar
123.00 kr
t.o.m
12/31/2021

Vacheron, Sancerre Le Romains 2019

375.00 kr
Før 498.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

100% Sauvignon Blanc fra den kendte Les Romains-vinmark, hvor jordens høje forkomst af flint skaber et mikroklima, der giver druerne mineralitet men også hjælper med at holde på varmen i marken. Dermed opnåes perfekt modning af druerne.

Efter gæring er ca. halvdelen af vinen lagret i store gamle egetræsfade og den resternede halvdel på rustfrie ståltanke.

Op fra glasset vælter en intens aroma med nuancer af røg, græs, hvide blomster og citrusfrugt. På tungen fornemmer man straks vinens fantastiske indre energi, der gør vinen levende og fristende. Smagen er pakket med nuancer af f.eks. gule æbler, pærer, salt, citrusfrugt og har en eftersmag domineret af en sprød syre og mineralitet.

Les Romains kan med fordel gemmes i kælderen mange år frem, og vi anbefaler, at du i vinens ungdom giver den en times tid før servering ved 9-10 grader. Den er et flot match i selskab med f.eks. grillet laks, skaldyr, kylling og risotto.

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Andre populære produkter