Vallegre Rosé 2021

95.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Vallegre Rosé 2021

Vallegre Rosé 2021

Serveringsforslag

Aperitif
Fed fisk
Lys fisk
Vegetarretter
Lyst kød
Pasta & Pizza
Skaldyr

Vores vurdering

Vallegre Rose er produceret hos Vista Allegre som hovedsaligt producere portvine i Douro dalen. Vallegre Rose er lavet på et blend af Touriga Nacional og Touriga Franca hentet på marker i underområdet Cima Corgo i Douro dalen. Vinen er tør, men med en rød bær frugt i duften og smagen som er svær at finde tilsvarende i nogle af de klassiske syd franske rose vine. Prøv Vallegre Rose til pasta retter, risotto, skalddyr eller i det orientalske køkken.

Om produktet

Vallegre Rose er produceret hos Vista Allegre som hovedsaligt producere portvine i Douro dalen. Vallegre Rose er lavet på et blend af Touriga Nacional og Touriga Franca hentet på marker i underområdet Cima Corgo i Douro dalen. Vinen er tør, men med en rød bær frugt i duften og smagen som er svær at finde tilsvarende i nogle af de klassiske syd franske rose vine. Prøv Vallegre Rose til pasta retter, risotto, skalddyr eller i det orientalske køkken.

Andre populære produkter

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.