Vaona, Le Peagne Recioto Valpolicella Classico 2018

249.00 kr
v/1 stk: 249.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Vaona, Le Peagne Recioto Valpolicella Classico 2018

Vaona, Le Peagne Recioto Valpolicella Classico 2018

Serveringsforslag

Søde desserter
Friske desserter
Frugt & nødder
Kraftig ost

Om produktet

Den traditionelle, søde dessertvin fra Valpolicella er fyldt med komplekse, sødmefulde toner af tørret frugt, nødder og krydderier og de tørrede druer sørger for koncentration og dybde. Vaonas er klassisk og man smager tydeligt ophavet i de klassiske valpolicella-druer, men her er de  friske kirsebærnoter skubbet i baggunden og de komplekse smagstoner dominerer. Relativt kort maceration og efterfølgende gæres vinen til omkring 14% alkohol - det efterlader en god portion restsukker fra de tørrede og koncentrerede druer som giver vinen sin sødme. 

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer: Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder: Hele verden.
Druer & typer: Gewurztraminer, riesling og muscat.