Vietti, Barbera d'Alba Scarrone 2018

439.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Vinmarken Scarrone, hvor Barbera-druerne til denne vin dyrkes, ligger meget tæt på selve vingården, nær landsbyen Castiglione Falletto, og er i øvrigt i overgang til økologisk dyrkning.

Druerne gennemgår en kold maceration inden gæringen i to uger på åbne ståltanke, med indbygget overpumpning og omrøring, efterfulgt af en uges yderligere kølig maceration. Vinen flyttes til træfade for at gennemgå en malolaktisk gæring og modnes til sidst i 18 måneder på en kombination af store træfade, barriques og ståltanke.

Scarrone besidder en meget koncentreret og moden stil. Her finder man nuancer af modne kirsebær, blommer og brombær, som løftes fint op af en god struktur og friskhed. Det er en meget kompleks og samtidig charmerende vin. Server den til fx lam, okse eller vildt, men også til and, grillretter eller til modne skimmeloste.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.

Andre populære produkter