VildMedØl Julekalender 2023

998.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

VildMedØl Julekalender 2023

category label Bland 12 - Spar 10%

VildMedØl Julekalender 2023

Om produktet

Da øl-specialisten Andreas begyndte at lave sin egen julekalender, med 24 af de bedste specialøl fra sortimentet, blev vi på kontoret hurtigt enige om at dén julekalender var vi mange som gerne ville smage med på. Derfor kan du nu bestille Andreas’ bud på 24 specialøl - der vil gøre december meget sjoverer. 

Hvis du følger med i ‘Breinholts julekalender’ vil du opleve en del gengangere i udvalget af øl og kan således skåle med Carsten, Anders og Søren - hjemmefra sofaen. 

Bemærk øllene er ikke nummereret og du kan selv bestemme hvilken øl der passer til dagsformen. 

Billedet er vejledende - men alle 24 øl er håndplukket til julekalenderen.

Indhold

Christmas Bock er det nyeste skud på stammen, af skønne undergærede julebryg, og den egner sig godt til såvel julens frokoster som til den varme julemad.

- med den smukke orangegyldne farve og et varmt og let sødligt udtryk, er den en øl, der næsten kalder på at blive nydt i stearinlysets skær. Christmas Bock er derfor en ægte højtidsøl, forklarer Antoni Aagaard Madsen.

Barley Wine er ofte betegnelsen på den af bryggeriets øl, der har den højeste alkoholprocent. Dette er også tilfældet for Barley Wine fra FUR Bryghus. Vi har valgt at illustrere denne sjældne øltype med billedet af et af de mest sjældne fund på Fur: Et 30 cm langt kranie af en kæmpeskildpadde, fundet i 1957 af Fur Museums første leder Magne Breiner og opkaldt efter ham: Eoasphargis Breneri.
Kraftig humleoplevelse med vinøs varme og smag af mørk malt, karamel og anis.
Alc. 9,5% vol.

Barley Wine serveres og drikkes som en dessertøl eller som en aperitif. FUR Barley Wine er fast sortiment.

Winter Ale. Dette er en engelsk ale, der er kendetegnet ved sin maltet og afbalancerede smag. Den er perfekt til julemad, hvor de ristede toner og den rige smag passer til et stort antal retter på julebordet såvel som at blive nydt på en stille aften. Den er også velegnet til goudaost, fish & chips og steak.

Andre populære produkter