Merlot Reserva laves på druer fra Curicó og Maipo Valley og bærer derfor benævnelsen Central Valley. Høsten foregår manuelt i begyndelsen af april og druerne transporteres til gården umiddelbart efter plukningen i små kasser af 18 kg. for at undgå masning og dermed oxydering af mosten. Ved ankomsten i kælderen bliver druerne yderligere sorteret, afstilket og derefter gæret på store træfade (300 hl.). Merlot Reserva gennemgår derefter en yderligere skindmaceration i 3 dage efterfulgt af en malolaktisk gæring. Vinen er lagret på en kombination af ståltanke og brugte franske træfade (4-5 mdr.) indtil aftapningen.Merlot Reserva har en dyb, mørkerød, blank farve. I duften finder man nuancer af brombær og solbær med krydrede toner af peber og nellike. I smagen har vinen god frugtsødme og en lang, behagelig eftersmag med krydrede nuancer. En meget ren og sprød Merlot.Server den til pasta, pizza, svinekød eller kalv.