Vina Echeverria Merlot Reserva 2017

109.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Merlot Reserva laves på druer fra Curicó og Maipo Valley og bærer derfor benævnelsen Central Valley. Høsten foregår manuelt i begyndelsen af april og druerne transporteres til gården umiddelbart efter plukningen i små kasser af 18 kg. for at undgå masning og dermed oxydering af mosten. Ved ankomsten i kælderen bliver druerne yderligere sorteret, afstilket og derefter gæret på store træfade (300 hl.). Merlot Reserva gennemgår derefter en yderligere skindmaceration i 3 dage efterfulgt af en malolaktisk gæring. Vinen er lagret på en kombination af ståltanke og brugte franske træfade (4-5 mdr.) indtil aftapningen.Merlot Reserva har en dyb, mørkerød, blank farve. I duften finder man nuancer af brombær og solbær med krydrede toner af peber og nellike. I smagen har vinen god frugtsødme og en lang, behagelig eftersmag med krydrede nuancer. En meget ren og sprød Merlot.Server den til pasta, pizza, svinekød eller kalv.

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.

Andre populære produkter