Nicolas Feuillatte

Nicolas Feuillatte

I begyndelsen af 1980’erne var de mest succesfulde markeder USA og Australien, men snart fulgte andre markeder. I 1986 besluttede Nicolas Feuillatte sig for at sælge mærket til Centre Vinicole de la Champagne. Hermed er man sikret tilstrækkelige leverancer af kvalitetsdruer, da firmaet består af ikke mindre end 5200 vinavlere og aktionærer, eller hver 4. vinavler i Champagne er tilknyttet firmaet.
Centre Vinicole de la Champagne er et kollektiv, der ligger i landsbyen Chouilly, lige midt i vinregionen , kun 3 kilometer fra Epernay. Området dækker 2100 hektarer, hvilket svarer til 7 % af hele appellationen. I området findes 11 af de 17 Grand Crus, der findes i Champagne. Selve Centeret producerer i alt 25 millioner flasker om året og har en lagerfacilitet til 80 millioner flasker.
På 15 år er salget af Nicolas Feuillatte vokset fra under 1 millioner flasker til i dag ca.10 millioner. Nicolas Feuillatte er nu det 3. største champagnemærke i verden, og det mest solgte på det franske marked.
Nicolas Feuillatte er nu blevet over 80 år gammel, og han er stadigvæk ambassadør for mærket. Han bor skiftevis i Frankrig og Australien, der er blevet han andet hjem.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1
1
1
1

Nicolas Feuillatte

3 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Champagne Nicolas Feuillatte, Grande Reserve NV
  Champagne Nicolas Feuillatte, Grande Reserve NV

  Flot champagne med duft af blomster og frugt. Smagen er meget

  frisk og behagelig med en meget delikat eftersmag.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,00%
  359,00 kr
 2. Champagne Nicolas Feuillatte, Palmes d'Or Giftbox 2006
  Champagne Nicolas Feuillatte, Palmes d'Or Giftbox 2006

  Champagne Nicolas Feuillatte har gennem de senere år gennemgået en stor forvandling, og var nogle af de første til at forstå vigtigheden af at være innovative, uden at det gik udover de gamle traditioner. Dette og mange andre tiltag, under ledelse af Head Wine Maker Jean-Pierre Vincent, som har være med til at gøre Nicolas Feuillatte til et af Frankrigs ledende Champagne brands. Palmes d'Or er Nicolas Feuillatte flagskib. Den består af 50% Chardonnay og 50% Pinot Noir. Duften henleder tankerne på karamel, peanut butter i flot sammenhæng med citrus frugt. Smagen er kompleks med mange smagsindtryk. En champagne for connoisseurs.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,00%
  979,00 kr
 3. Champagne Nicolas Feuillatte, Palmes d'Or Rose Giftbox 2005
  Champagne Nicolas Feuillatte, Palmes d'Or Rose Giftbox 2005

  I glasset er den klar og koralrød, nærmest sensommer-rød i sit udtryk med tusindvis af bittesmå bobler og flot, levende mousse. I næsen, bedårende frisk, elegant og ren. De primære aromaer er dugfriske hindbær og morello-kirsebær der udvikler sig til et floralt udtryk af mimosaer, violer og liljer. Kompleksiteten når sit højdepunkt i aroma af krydderi, vanille, lidt chili og pepper. Smagen er så fantastisk frisk og delikat. Blød, men med en pikant tørhed fra de blå druers tannin. Enorm flot balance mellem fin, rød frugt og skovbund, svampe og lidt koriander. Nyd den til krebs, hummer, krabbe, tynde skiver avocado med citron, til lammekød, sort trøffel, sorbet-is og til de mest feslige øjeblikke - stille som højrøstede.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,00%
  Serveringsforslag
  1.149,00 kr

Nicolas Feuillatte

3 varer

pr. side