Diebolt-Vallois

Diebolt-Vallois

Langt væk fra de store Champagnebrands findes en lille skare af små elitære producenter. En af de mest feterede og anerkendte blandt connaisseurs er imidlertid Diebolt-Vallois, hvis kvaliteter er ganske exceptionelle. Diebolt-Vallois adskiller sig markant fra andre producenter. Vinene herfra er feminine og subtile.

Diebolt-Vallois er hjemmehørende i Grand Cru kommunen Cramant, og alle husets Champagner er domineret af Chardonnay druen i denne kommune. 

Husets berømmelse hviler blandt andet på den enestående årgangschampagne Fleur de Passion. Det er en champagne der kommer fra en vinmark med 60 år gamle stokke. Fleur de Passion lagrer på små egefade, inden den flaskes.

Selv de mindre prestigiøse champagner fra Diebolt-Vallois er af en sådan kvalitet, at de anvendes af mange forskellige stjernerestauranter som Husets Champagne.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
2
2
2

Diebolt-Vallois

2 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Diebolt Vallois, Brut Blanc de Blancs
  Diebolt Vallois, Brut Blanc de Blancs

  Blanc de Blancs er en non vintage brut Champagne fra Diebolt Vallois, lavet på 100% chardonnay fra Cote des Blancs og Coteaux d'Epernay.

  En frisk og elegant Champagne, der gør sig flot som aperitif eller en delikat forret.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,50%
  Serveringsforslag
  339,95 kr
 2. Diebolt Vallois, Blanc de Blancs Vintage 2008
  Diebolt Vallois, Blanc de Blancs Vintage 2008

  Denne Millesime Champagne er lavet på Chardonnay druer fra en enkelt årgang, og Champagnen laves udelukkende i årgange hvor kvalieten tillader det.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,50%
  Serveringsforslag
  500,00 kr

Diebolt-Vallois

2 varer

pr. side