Swipen voor 2 additionele foto's

Klein Constantia Vin de Constance 2013

Ville købe igen?
Fra 528,00 kr
Spar 47,00
 • Pris pr. stk. v/1 stk.: 575,00 kr
 • Pris pr. stk. v/2 stk.: 528,00 kr
Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
Indhent tilbud
Levering 6-7 hverdage
Serveringsforslag
Information
Alkohol
14,00
Type
Dessertvin
Land
Sydafrika
Flaskestørrelse
50 cl
Årgang
2013
Druer
Muscat 100%
Serveringsforslag
Desserter - meget søde Desserter - svagt søde
Om produktet

Engang dyrkede man på denne vingård den legendariske Constantia vin, som Napoleon, Kong Ludwig XIV, George IV og Kansler Bismarck drak og gemte i deres private vinkældre. I starten af det 19. århundrede blev Constance vinen købt af europæiske dommere og andre rigmænd frem for Ch. Yquem, Tokay og Madeira. Dette er altså en utrolig fornem vin fra Constance, som igennem de sidste århundreder er blevet betragtet som en af de største vine i verden. Det var efter sigende Nelson Mandelas yndlingsvin.

Vinlusen, som i slutningen af 1800-tallet kom til Cape provinsen, spredte død og ødelæggelse og samtidig forsvandt Constance vinen fra markedet. I 1980 købte familien Jooste ejendommen, og de brugte i en årrække mange penge og stor flid på at få Klein Constantias navn spredt over hele den store vinverden - igen.

Over hundrede år efter Constance vinens forsvinden, kom genfødslen - Vin de Constance - lavet som den gamle Constantia fra vingården, der engang producerede denne legendariske vin.

At vinen er velegnet til royale begivenheder blev bevist i 2015, hvor Englands Dronning Elizabeth serverede Vin de Constance 2008 for den kinesiske præsident Xi Jinping og hans kone ved en officiel statsmiddag på Buckingham Palace.

Denne vin er produceret af 100% Muscat de Frontignan druer, der er dyrket i Constantia, som ligger i Western Cape provinsen i Sydafrika.

Vinen har været lagret 4 år på egetræsfade.

Den er flot gylden rav-farvet og har en frisk, blomsteragtig duft med noter af citrus, fyldig frugtsmag af eksotiske frugter og krydderier samt en ren, frisk og vedvarende eftersmag.

Sydafrika

Andre populære

 1. Klein Constantia, Sauvignon Blanc 2017
  Klein Constantia, Sauvignon Blanc 2017

  Vinen er fremstillet af 100% Sauvignon Blanc druer, der er dyrket på Klein Constantia i området Constantia, som er beliggende i udkanten af Cape Town. Den er udelukkende lagret på ståltanke for at bibeholde sin friske og frugtagtige karakter.

  Det er en vin med forbavsende flot karakter, klar, gylden farve, intens duft af fersken, figner og tropiske frugter, frisk men samtidig fyldig frugtsmag samt en tør og velafbalanceret eftersmag.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,50%
  Serveringsforslag
  Fra 99,00 kr
  Spar 46,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 145,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 99,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Klein Constantia Estate Red Estate Bottled 2016
  Klein Constantia Estate Red Estate Bottled 2016

  Vinen er produceret af 67% Cabernet Sauvignon, 20% Petit Verdot og 13% Malbec druer, som er dyrket i området Constantia, der er beliggende i udkanten af Cape Town i Sydafrika.Druerne er hånd-selekterede og vinen har været lagret 15 måneder på franske egetræsfade (65% nye).Det har resulteret i en meget fyldig vin med flot rød farve og fremragende duft af peber, krydderier og vanilje. Den har en intens og fyldig frugtsmag af søde røde frugter, vel-integreret egetræ, kraftige tanniner samt en lang og behagelig eftersmag. Det er en robust og meget frugtig vin, hvor de kraftige tanniner sørger for en perfekt balance mellem frugt og intensitet.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,00%
  Serveringsforslag
  Fra 178,00 kr
  Spar 21,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 199,00 kr
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 178,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
  Levering 6-7 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 6-7 hverdage
  Indhent tilbud