Pink Port / Rosé Portvin

Pink Port / Rosé Portvin

Pink Port / Rosé Portvin er et meget kvalificeret bud på en moderne dessertvin fra Portugal. I starten af 00'erne fik den traditionelle portvin en renæssance og løftede sig over sit blakkede ry som tung, klistret "mormordrik". Efter denne vellykkede relancering har flere portvinsproducenter fået øjnene op for et nyt marked, og i 2013 lanceredes den første Pink Port i et forsøg på at vinder terræn hos de yngre vinnydere.

Pink Port / Rosé Portvin vandt hurtigt indpas hos en bred gruppe af vinnydere - og vi tilslutter os deres begejstreing.

Pink Port / Rosé Portvin laves som almindelig rosé ved en forkortet skalkontakt, men med den sædvanlige forstærkning af vinen med druesprit. Dette giver en frisk, let og frugtig smag af røde bær; perfekt over is, let afkølet eller i cocktails.

Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1 stk
1 stk
1 stk

Pink Port / Rosé Portvin

2 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Quevedo, Pink Port
  Quevedo, Pink Port

  En forfriskende nyhed i portvinsbranchen er ”Pink Port”, som er denne klassiske regions seneste bud på en moderne dessertvin. I begyndelsen blev vinen ikke spået mange chancer men blot et par år efter den første introduktion, er produktet så stor en succes, at de fleste portvinhuse nu har Pink Port i sortimentet.

  I produktionen af Pink Port er skindkontakten kort. Vinen gærer efterfølgende ved lav temperatur i 10 dage inden tilsætningen af alkohol.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  18,00%
  Serveringsforslag
  Før 119,00 kr Fra 99,00 kr
  Spar 20,00 kr
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 119,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 99,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Kopke, Rose Port 50cl
  Kopke, Rose Port 50cl

  Ja, man kan lige så godt få det lært: en lille ny er født! I helt uvant stil har portvinsproducenterne været innovative og opfundet Pink Port/Rosé Port, der henvender sig til en helt ny kundekreds - en meget velegnet bølgebryder med et ungt image, så de kvindelige golfkøllesvingere nu også kan være med og samtidigt være moderigtige!

  Pink Port laves som almindelig rosé ved en forkortet skalkontakt, men med den sædvanlige forstærkning af vinen med druesprit.

  Vinen nydes afkølet ved omkring de 10-12°, bedst som aperitif, indtil vi har fundet ud af, hvilken mad, den egentlig passer til!

  Ville købe igen?
  Alkohol
  19,50%
  99,00 kr

Pink Port / Rosé Portvin

2 varer

pr. side