Swipen voor 1 additionele foto

Ca'del Baio, Barbera d'Alba, Paolina 2017

Ville købe igen?
129,00 kr
Indhent tilbud
Levering 1-2 hverdage
Serveringsforslag
Information
Alkohol
14,00
Lagring
2;6 år fra høstår
Type
Rødvin
Land
Italien
Område
Piemonte
Flaskestørrelse
75 cl
Årgang
2017
Proptype
Kork
Druer
Barbera 100%
Serveringsforslag
Lyst kød Mørkt kød Oste - kraftige
Om produktet

Ca´del Baios Barbera d´Alba Paolina er opkaldt efter datteren Paola (Paolina betyder ”lille Paola”), som er uddannet oenolog (kældermester) på vinuniversitetet i Alba, og i dag deltager i vinificeringen sammen med faderen.
Vinen er lavet 100% på Barberadruer fra husets vinmarker i Treiso, hvor vinstokkene er plantet i 1988. De sydøstvendte marker får en perfekt eksponering mod solen og druerne er som regel plukket fra midten til slutningen af september. Efter en langsom og kølig gæring (ca. 10 dage) på temperaturregulerede rustfrie ståltanke, får vinen lov at modne i 12 måneder på mellemstore (20-30 hl.) træfade af slovensk eg.
Barbera Paolina er meget koncentreret og har generelt godt af lidt iltning på karaffel inden servering. I duften finder man toner af mørke bær, krydderier, kardemomme og honningkager. Smagen udvikler sig fint i glasset med toner af blommer, mørke kirsebær og friske mandler. Det er en rødvin, som er bedst efter 4-5 års modning.
Den vil egne sig fint til retter med svine-, kalve- eller lammekød, samt fjerkræ og ikke for kraftige oste. På grund af sit dejlige krydderi er den også perfekt til vildt. Den har absolut krav på et stort glas.

Italien

Andre populære

  1. Ca'del Baio, Barbaresco Asili 2016
    Ca'del Baio, Barbaresco Asili 2016

    Barbaresco Asili fra Ca´ del Baio er klassisk lavet på 100% Nebbiolo druer, som udelukkende kommer fra marken "Asili" – en af de mest ansete vinmarker i området. Familien Grasso ejer 3 ha. beplantet i 1967, 1969,1971, 1985 og 2000. Kun de bedste klaser på marken bliver udvalgt til produktion af denne vin. Gæringen varer i ca. 15 dage i temperaturregulerede tanke. Derefter bliver vinen lagret i ca. 24 måneder på klassiske nye franske (50%) og slovenske "barriques" à 225 l. Det lange ophold på nye egetræsfade tilfører selvfølgelig vinen en ekstra dimension og et stort modningspotentiale.

    I farven er rødvinen dyb mørkerød, og duften har karakterer af tobak, peber, cedertræ og samtidig søde, modne kirsebær og marcipan. Allerede i sin unge alder giver vinen utroligt meget fra sig. Smagen er enestående kompleks, maskulin, med mange smagsnuancer og en balance mellem frugt, fylde og finesse, som er sjælden for en vin på over 13,5% i alkohol! Serverer man den inden for de første 4-5 år efter aftapningen, bør den åbnes 1-2 timer inden servering og evt. iltes på karaffel.

    Barbarsco Asili vil egne sig fint til lam, kalv, oksekød eller vildt. Serveres i et stort glas.

    Ville købe igen?
    Alkohol
    15,00%
    Serveringsforslag
    Før 359,00 kr 291,65 kr
    Spar 67,35
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
  2. Columbia Crest, Grand Estates Syrah 2017
    Columbia Crest, Grand Estates Syrah 2017

    Druerne til Grand Estates Syrah kommer fra Columbia Valley i Washington state. Vinen har lette toner af røg, blåbær, tørrede krydderurter og krydderi. I eftersmagen finder man noter af peber og cedertræ.

    Ville købe igen?
    Alkohol
    14,50%
    Serveringsforslag
    Fra 150,00 kr
    Spar 29,00
    • Pris pr. stk. v/1 stk.: 179,00 kr
    • Pris pr. stk. v/3 stk.: 150,00 kr
    Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
  3. Bertani, Valpolicella Ripasso 2017
    Bertani, Valpolicella Ripasso 2017

    Corvina, Rondinella og en smule Merlot fra marker i Valpantena dalen og Valpolicella Classico. Første gæring i ståltanke og anden gæring (Ripasso) på kvaset fra Amarone. Efterfølgende lagret 9 måneder i 750 liters store egetræsfade.

    Bertani laver klassisk Ripasso - her er mere fylde og dybde end i en klassisk Valpolicella, men her er ikke den meget høje alkohol og sødmegrad som ses hos mange andre producenters Ripasso. Her er fokus på renhed og især Corvina-druens fine nuancer.

    Flot duft af blommer, kirsebær, mørk chokolade og kaffe. Smagen er herlig saftig og ren og domineret af mørke bær, og for Ripasso en overraskende fin frugtsyre. Her en Ripasso man drikker igen og igen uden at blive træt af overgjort vin! Super alsidig vin i selskab med mad lige fra pizza og pastaretter til braiseret eller stegt kød, vildt og fjerkræ. Vi anbefaler at servere vinen ved 15-16 grader og den bør nydes indenfor 10 år fra høståret.

    Ville købe igen?
    Alkohol
    13,50%
    Serveringsforslag
    Før 139,00 kr 99,00 kr
    Spar 40,00
    (tilbuddet gælder t.o.m 08-09-2019)
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
  4. Seresin Estate, Pinot Noir 2015
    Seresin Estate, Pinot Noir 2015

    Det er med meget stor respekt for både jorden og området, at filminstruktøren Michael Seresin – kendt fra bl.a. Midnight Express, Fame og Harry Potter – laver nogle af Marlboroughs bedste vine. Hele Seresin drives biodynamisk, og vineriet er certificeret økologisk.

    Seresin Pinot noir har aroma af røde frugter, primært kirsebær og hindbær. Mellemfed fylde med bløde tanniner og flere komplekse noter på tungen. Forholdsvis sprød og tør i eftersmagen.

    Ville købe igen?
    Alkohol
    14,00%
    Før 200,00 kr 119,00 kr
    Spar 81,00
    (tilbuddet gælder t.o.m 31-12-2019)
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud