Swipen voor 3 additionele foto's

Giribaldi Nebbiolo d'Alba, Conca d'Oro 2016

Ville købe igen?
179,00 kr
Udsolgt
Serveringsforslag
Information
Alkohol
14,00
Type
Rødvin
Land
Italien
Område
Piemonte
Underområde
Alba
Flaskestørrelse
75 cl
Dyrkning
Økologisk
Årgang
2016
Proptype
Kork
Druer
Nebbiolo 
Serveringsforslag
Mørkt kød Oste - milde
Om produktet

Az. Agr. Girimaldi er organisk producent fra 2004 og har siden udviklet sig til en yderst interessant kvalitetsproducent med et bred udvalg af vine som alle besidder høj kvalitet.

Druerne til denne vin kommer fra den 1,68 ha. store vinmark navngivet "Conca d'Oro". Beliggende 380 meter over havets overflade i landsbykommunen Montepupo, der er en del af "La Morra", som sydvendt og med en fattig jord bestående af kalk og stenede strukturer. Sammensætnngen giver Nebbiolo-druerne de perfekte betingelser for at yde den maksimale kvalitet.

Denne 100% rene Nebbiolo vin har en pæn mørk ruby farve med levende orange skær. Duften er imødekommende med roser og urter som hovedtræk og så besidder vinene en god fast struktur i smagen med hint af kanel, sort peber og røde bær.

Italien

Andre populære

 1. Giribaldi Barbera d'Alba DOC Caj 2016
  Giribaldi Barbera d'Alba DOC Caj 2016

  Druerne er 100% Barbera fra en 2,6 ha. vinmark i Alba kommune beliggende i 360 meters højde. Marken er lavydende og derfor har druerne en høj kvalitet. Vinen besidder en rubinrød farve, duften er fyldt af vilde violer, en anelse tobak og mørke kirsebær. Smagen er intens med noter af modne, mørke skovbær, krydderier og marksvampe. En delikat og harmonisk vin der passer bedst til mad.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,50%
  Serveringsforslag
  139,00 kr
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud