Swipen voor 1 additionele foto

L’Héritage de Chasse-Spleen Haut Médoc 2011

Ville købe igen?
199,00 kr
Udsolgt
Information
Alkohol
13,00
Type
Rødvin
Land
Frankrig
Område
Bordeaux
Underområde
Médoc
Om produktet
Pæn levende rød med flotte gardiner. Duften er fyldt med vilde røde skovbær, fadnoter og en anelse røget spæk. Delikat smag af mørke røde bær og chokolade samt med et pænt lille bid. God balance. _x000D_ _x000D_ Chasse-Spleen råder over i alt 80 ha. vinmarker der strækker sig over en række mindre parceller. De fleste jordstykker er beliggende omkring landsbyen Grand Poujeaux. Vinstokkene er i gennemsnit 35 år gamle og fordelingen er 73 % Cabernet Sauvignon, 20 % Merlot og 7 % Petit Verdot. Vinen gærer i en blanding af rustfri stål og cement tanke og lagrer alt efter årgangens temperament 12 - 14 måneder på fad hvoraf 40 % er nye hvert år. Herefter klares vinen som traditionen byder med æggehvider forud for aftapningen på flaske. Drives af Claire der er datter af den tidligere og nu afdøde ejer Bernadette Villars
Frankrig

Andre populære

 1. Chateau Rouget 2012
  Chateau Rouget 2012

  Château Rouget er en af de klassiske ejendomme i Pomerol, med rødder tilbage til 1700-tallet. I Pomerol er det merlot der er hoveddruen og vinene fra Rouget er da også 85 % merlot med 15 % cabernet franc. 2012 var en udfordrende årgang med både meget varme perioder og et vådt forår. En flot september gav dog godt druer med godt forhold mellem syre og modenhed.Vinen lagrer 18 måender på små egetræsfade, hvoraf 1/3 er nye.

  Vinen er dyb rubinrød med lilla reflektioner, en åben duft af sort og rød frugt, med hints af krydderier og vanilie. I munden er den velstruktureret med noter af blommer, solbær og chokolade. Lang afslutning med silkebløde tanniner og lidt ristede noter. Er så småt ved at være moden og har formodentlig 10 års yderligere udviklingspotentiale.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,00%
  Serveringsforslag
  645,00 kr
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud