Biodynamisk top cuvee fra Marco Abella lavet på 70% Garignan og ca. 30% Garnatxa (Grenacha) med et tvist af Cab. Sauvignon og Syrah. Lagring på mellem 20 og 22 måneder på franske egetræsfade. Visse parceller i vinmarkerne er over 100 år gamle. I glasset får man en tætfarvet vin med massive nuancer i duften af bl.a. modne røde og sorte bær. Smagen er cremet og stor med noter af mørk chokolade, minraler og blåbær. Sublim vin med 92 point hos WE + guld medalje hos den Engelske fag-presse i juni 2016.
Serveringsforslag
Information
Alkohol |
14,00
|
Lagring |
3;10 år fra høstår
|
Type |
Rødvin
|
Land |
Spanien
|
Område |
Priorat
|
Flaskestørrelse |
75 cl
|
Årgang |
2013
|
Proptype |
Kork
|
Druer |
Carignan 70%
Garnacha 30%
|
Serveringsforslag |
Fjerkræ
Mørkt kød
Oste - kraftige
|
Om produktet

Spanien