Swipen voor 1 additionele foto

Villa Matilde Taurasi DOCG 2010, Tenute di Altavilla

Ville købe igen?
385,00 kr
Udsolgt
Information
Alkohol
13,51
Type
Rødvin
Land
Italien
Om produktet

En af Italiens store rødvine er Taurasi. Villa Matilde laver sammen med en håndfuld producenter nogle af regionens bedste versioner.

Denne version er dyb rød tangerende det blæksorte. Duften åbner lidt efter lidt med en rig buket af aromastoffer. Multilag af sort lakrids og modne røde og sorte skovbær udgør kernen som omhylles af vilde roser og violer. Smagen er bred og volumenpræget med uhørt stor kompleksitet. Tanninerne er modne, men stadigvæk bestemte. Dette er en elegant og længe-levende vin.

De 18 mdr. i fortrinsvist nye fade mærkes og fornemmes ikke. De er perfekt integreret.

Italien

Andre populære

 1. Villa Matilde Vigna Camarato Falerno del Massico DOC 2005
  Villa Matilde Vigna Camarato Falerno del Massico DOC 2005

  Denne vin fremstilles kun i specielt gode år med på vingården San Castrese, der er den ældste af familiens besiddelser. Druerne Aglianico (80%) og Piedirosso (20%) kommer fra vinmarker, plantet på skråningerne af den nu uddøde volkan Roccamonfina.
  Vinen lagres på små barriques (225 liter fade) i 12 – 18 måneder hvor 1/3 er nye, 1/3 1 år gamle og 1/3 2 år gamle. Efterfølgende ligger vinen 12-18 måneder mere før frigivelsen.
  I glasset får man en dyb mørkerød vin med en stor bouquet af vilde skovbær, sort peber og espresso kaffebønner. Smagen er kompleks, elegant og kraftfuld med massive frugtnuancer og silkebløde tanniner.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,51%
  Serveringsforslag
  479,00 kr
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud