Swipen voor 2 additionele foto's

Vinpakke - Mousserende vine

Ville købe igen?
Fra 322,00 kr
Spar 33,00
 • Pris pr. stk. v/1 stk.: 355,00 kr
 • Pris pr. stk. v/2 stk.: 322,00 kr
Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
Indhent tilbud
Levering 1-2 hverdage
Information
Type
Mousserende vin, halvflaske
Om produktet

Vi har sammensat en mini boblesmagning indeholdende prosecco, cava, champagne og selvfølgelig en rosé champagne - perfekt til deling mellem venner, par, veninder eller alene når tørsten presser sig på.
Casabianca Prosecco DOC
Laves på glera-druen, tidligere kaldt prosecco, fra flere forskellige parceller, hvor vinstokkene er 30 år gamle i gennemsnit. Andengangs gæringen, der giver boblerne, foregår på tryktank (Cuvée Close).

Segura Viudas Cava Brut Reserva
Langt de fleste cava vine produceres i Catalonien, med Penedès som vigtigste område. Brut Reserva fremstilles af macabeo, xarel-lo og parellada som lagres to-tre år inden frigivelsen. Lys strågul farve, en raffineret og delikat duft. Smagen er fyldig, tør og en fin blød mousse.

Duval-Leroys Champagne NV Brut
Duval-Leroys champagner er elegante og feminine. Carol Duval-Leroy nægter at lefle for amerikanske og asiatiske forbrugere, som vil have fylde og frugtsødme - hun laver tørre, aromatiske og udtalt feminine vine, der ofte betegnes som den fremmeste eksponent for elegant champagne. Duval-Leroys ”Champagne NV, Brut fremstilles af 75 % pinot noir og 25% chardonnay. Champagnen imponerer med sin fine mousse, dybe, blomstrende og elegante duft og smag.

Moêt Rosé Imperial
Moet & Chandon Rosé Imperial er en Rosé Champagne, som er fremstillet på op til 80% af pinot noir og pinot meunier samt 20 % chardonnay. Dette giver Champagnen en fyldig og frisk smag med et strejf af sødme.

Méthode Traditionelle:
Den traditionelle produktionsmetode anvendes til produktionen af champagne, cava, franciacorta og crémant. En færdig basevin tappes på flaske, hvorefter der tilsættes en blanding af gær og sukker (liqueur de tirage). Gæren får vinen til at gære anden gang, og som “restprodukt” af gæringen skabes kulsyre, der opløses i vinen og skaber bobler. Når gæren har gjort sit arbejde, bundfældes den. Vinens kontakt med de døde gærceller, skaber autolyse, en kemisk proces, der resulterer i aromaer forbundet med champagnesmagen f.eks. toast, surdej og brioche. Efterfølgende fjernes bundfaldet ved remurage og dégorgering. Slutteligt tilsættes en blanding af sukker og vin, kaldet dosage, for at justere sødmen i slutproduktet. Jo højere dosage, jo sødere mousserende vin. Klassisk brut er 6-15 g/l restsukker.

Cuve close:
Anvendes til produktion af prosecco, asti og sekt. Frem for at gære anden gang i flaske, lader man hele processen, inkl gæring anden gang, foregå i en tryktank. Der er ikke kontakt mellem gærrester og vin længe nok til at skabe autolyse-aromaer. Filtrering, dosage og aftapning også foregår fra tanken. Denne metode giver lette frugtige og livlige vine med bløde bobler.

Der findes også metoder kaldet: transversage, transfermetode, kontinuerligmetode, cykel-pumpe-metode, méthode ancestrale, mf.

Andre populære

 1. Vinpakke - Tysk Riesling
  Vinpakke - Tysk Riesling

  Når man siger Tyskland siger man også Riesling. Tyskland er et af de hotteste vinlande i verden lige nu. Det er der flere årsager til; Man har i de seneste 10 år for alvor genetableret sig og vundet den anerkendelse tilbage som man mistede efter 2 verdenskrig. Her blev der fokuseret på at producere store kvantiteter af halvsøde og søde vine, markerne blev beplantet med druen Müller Thurgau som var gavmild med sit høstudbytte og nem at dyrke. Alt dette var med til at ændre folks opfattelse af Tysk vin, og dette har man lidt under i mange år. Idag er virkeligheden en anden. I takt med at forbrugerne efterspørger mere elegante vine med mindre fad og højere syre, samt et ekstremt højt niveau hos de Tyske Producenter generelt, er tiden kommet for Riesling og Spätburgunder til at brillere.

  Tyskland består af 13 vinregioner. I denne pakke beskæftiger vi os med 4 af de mest kendte regioner; Pfalz, Mosel, Rehingau og Franken. Hver region producere Riesling i sin egen stil. Fælles for alle Riesling vine er dog at uanset om vinen er tør eller sød, vil syren altid være høj. Bla. derfor egner Riesling sig godt til mange forskellige typer mad.

  Hvis du smager de 4 vine ved siden af hinanden vil du opleve at;

  Mosel Riesling har et højere indhold af restsukker kombineret med aromaer af bla. lime, fersken samt honning.
  Rheingau Riesling er knastør uden restsødme, vinene herfra er de mest mineralske med aromaer af våde sten og kridt. Rheingau vil man typisk kunne identificere på den højeste syre af alle.
  Pfalz Riesling er typisk også tør, men er mere frugtige, nogle vil sige tropiske. Disse kan bla. dufte af litchi, melon og citrusfrugt.
  Franken ligger sig tæt op ad Pfalz, vinstilen her er typisk også tør, aromatisk er det gerne lime, æbler og hvide blomster man finder i disse vine.

  Ville købe igen?
  Før 523,00 kr 423,00 kr
  Spar 100,00
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Vinpakke - Top 3 "Nye Trends"
  Vinpakke - Top 3 "Nye Trends"

  I vinens verden er vi vanemennsker, og har tendens til at vælge de samme vine, som vi plejer - for dem kender vi og er trygge ved! Men sagen er, at der er en verden af vine og druer, som venter på at blive opdaget, ligesom markedet konstant er i bevægelse og nye trends dukker op. Vi har samlet denne pakke med 3 af de nye hotte trends som der bliver talt om i vinens verden lige nu. Hvis du vil blære dig overfor dine vin venner, er det 3 vine du SKAL kende.

  Albarino fra Rias Baixas:
  De bedste eksempler af Albariño kommer fra det nordvestelige hjørne af Spanien nærmere betegnet Rias Baixas. Vinene skriger på skaldyr og fiskeretter, som den supplere glimrende med sin høje syre, bløde velour-mundfølelse og varierende citrus indslag. Er man til f.eks. pinot blanc og grüner veltliner, vil man elske albariño. Smagen og duften er præget af citroner, lime, pærer, appelsinskal og voks.

  Nerello Mascalese fra Etna:
  Mange "Vinnørder" snakker om vulkanjord lige nu. Og Etna er måske det bedste eksempel på den nye bølge af vine som har taget mange med storm. Druen som de fleste kender fra Etna hedder Nerello Mascalese. Druen har en svag rubinrød farve, fintmaskede medium tanniner og frugtaromaer af kirsebær og hindbær i kombination med læder, tobak, kanel og skovbund. Kompleks, elegant og slank.

  Mencia fra Bierzo:
  Bierzo er på rekord tid blevet kendt i vinkredse. Området som ligger lige på grænsen til Galicien i det nordvestlige hjørne af Spanien er kendt for druen Mencia. Vinstilen her er mere kølig og mineralsk end hvad man ellers forbinder med andre Spanske vine. Det skyldes bla. højt beliggende Vinmarker. Vinene herfra har ofte en urtet aromaprofil som man bla. også kan finde i Cabernet Franc fra Loire.

  Ville købe igen?
  Fra 391,00 kr
  Spar 43,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 434,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 391,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 2-4 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 2-4 hverdage
  Indhent tilbud
 3. Segura Viudas, Cava Brut Reserva 20cl
  Segura Viudas, Cava Brut Reserva 20cl

  Brut Reserva fremstilles af 50 % Macabeo, 15 % Xarel-lo og 35 % Parellada og lagres mellem to og tre år inden frigivelsen. I glasset en fremragende CAVA med en lys strågul farve og en raffineret og delikat duft. Smagen er fyldig, tør og med masser af karakter og en fin blød mousse. Perfekt som aperitif, receptionsvin, som gennemgående vin til frokosten eller middagen. Server i høje slanke flûtes ved 7-8 grader.

   

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,00%
  Fra 35,00 kr
  Spar 4,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 39,00 kr
  • Pris pr. stk. v/12 stk.: 35,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 12 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 4. Moët & Chandon, Rose Imperial 20 cl
  Moët & Chandon, Rose Imperial 20 cl

  Moet et Chandon Rose Imperial har alle de normale Moet kendetegn, men Rose Imperial har desuden smagen af røde bær og sommer frugt. Bemærk 20 cl

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,00%
  Fra 144,00 kr
  Spar 13,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 157,00 kr
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 144,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud