Vinpakke - Shiraz/Syrah pakken

Ville købe igen?
Før 484,00 kr 345,00 kr
Spar 139,00
Udsolgt
Information
Type
Rødvin
Alkohol
14,00
Om produktet

Syrah giver nogle af de mørkeste, mest kraftfulde og full bodied vine i verden. Er du til vin med intensitet, en fyldig krop og generøsitet i alkohol og frugt? Så er syrah dit perfekte match. Kom rundt om syrah med en en smagekasse fra VildMedVins Vinskole, og download et tomt smageskema, så du og dine venner kan lære de forskellige sider af jeres syrah at kende. Vi har selvfølgelig også lavet et udfyldt smageskema som inspiration til din vinsmagning.

Nord Rhône: Cave de Tain, La Grace, Crozes-Hermitage Rouge 2015
I Nord Rhône findes nogle af verdens dyreste og smukkeste udgaver af syrah fra området Hermitage, som omkredses af et andet område ved navn Crozes-Hermitage. Crozes-Hermitage producerer forrygende udgaver af syrah, som får indslag af tørrede urter, peber og violer, men til en lavere pris end storebror Hermitage. En velstruktureret vin med berusende tanniner, delikat syre og mange lag af smag. Andre gode områder for syrah i Nord Rhône er Côte Rôtie og Cornas.

Chile: Arboleda Shiraz 2015
Chile er for relativt nyligt begyndt at dyrke syrah, men med stor succes. Meget sol, men kølig indflydelse fra bjerge og hav skaber vine i balance. Tanninerne kan virke voldsomme, men suppleret med solmoden jammy frugt og nye fade, får vinene en stor mundfylde og intensitet. Mørke bær, peber, bacon, timian og vanilje præger vinen med en dyb lilla farve.

Australien: Torbreck Woodcutters shiraz, Barossa Valley, 2015
Australien har adopteret syrah, gjort den til en helt stor stjerne på den australske vinhimmel, shiraz. Klimaet er varmt, så druerne får en evigt behagelig frugtsødme og blød mundfølelse, med afrundede tanniner og lav mængde syre. Barossa Valley er kendt for shiraz af god kvalitet med power og fylde. Brombår, blåbær, lakrids, madagasgar peber og læder danser på paletten ved første møde.

Andre populære

 1. Vinpakke - Pinot Noir pakken
  Vinpakke - Pinot Noir pakken

  Pinot Noir er elsket af mange, men den blå drue med den sarte lyse farve bliver af mange også misforstået. Det skyldes bla. farven og dens elegance og syre.
  Skallen på Pinot Noir indeholder en meget lille mængde farve pigment og vine lavet på Pinot Noir er derfor ofte lysere i farven end mange andre, afhængigt af hvor den dyrkes. Druen trives godt i et køligt klima, de bedste eksemplarer finder man i eksempelvis Bourgogne, New Zealand, Californien. Ligesom den bruges overalt i verden til mousserende vine, mest berømt i Champagne. Pinot Noir kendetegnes udover farven ved at have høj syre. I sin ungdom kan den dufte af vilde jordbær, hindbær og ribs, mens den med tiden kan udvikle nuancer af underskov og svampe. I pakken finder du 3 forskellige vine som alle er lavet på Pinot Noir fra 3 af de Pinot Noir typiske områder; Californien, Bourgogne og Marlborough på New Zealand.

  Ville købe igen?
  Før 663,00 kr 500,00 kr
  Spar 163,00
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Vinpakke - Mousserende vine
  Vinpakke - Mousserende vine

  Vi har sammensat en mini boblesmagning indeholdende prosecco, cava, champagne og selvfølgelig en rosé champagne - perfekt til deling mellem venner, par, veninder eller alene når tørsten presser sig på.
  Casabianca Prosecco DOC
  Laves på glera-druen, tidligere kaldt prosecco, fra flere forskellige parceller, hvor vinstokkene er 30 år gamle i gennemsnit. Andengangs gæringen, der giver boblerne, foregår på tryktank (Cuvée Close).

  Segura Viudas Cava Brut Reserva
  Langt de fleste cava vine produceres i Catalonien, med Penedès som vigtigste område. Brut Reserva fremstilles af macabeo, xarel-lo og parellada som lagres to-tre år inden frigivelsen. Lys strågul farve, en raffineret og delikat duft. Smagen er fyldig, tør og en fin blød mousse.

  Duval-Leroys Champagne NV Brut
  Duval-Leroys champagner er elegante og feminine. Carol Duval-Leroy nægter at lefle for amerikanske og asiatiske forbrugere, som vil have fylde og frugtsødme - hun laver tørre, aromatiske og udtalt feminine vine, der ofte betegnes som den fremmeste eksponent for elegant champagne. Duval-Leroys ”Champagne NV, Brut fremstilles af 75 % pinot noir og 25% chardonnay. Champagnen imponerer med sin fine mousse, dybe, blomstrende og elegante duft og smag.

  Moêt Rosé Imperial
  Moet & Chandon Rosé Imperial er en Rosé Champagne, som er fremstillet på op til 80% af pinot noir og pinot meunier samt 20 % chardonnay. Dette giver Champagnen en fyldig og frisk smag med et strejf af sødme

  Ville købe igen?
  Før 355,00 kr Fra 322,00 kr
  Spar 33,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 355,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 322,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 3. Vinpakke - Grill vine Pakken
  Vinpakke - Grill vine Pakken

  Vinene til grillen gør det nemt at tage grillaftenerne til nye højder. Rødvinene er alle fyldt med smag, frugtsødme og integrerede tanniner, så de har krop og fylde nok til at hamle op med grillmaden.

  Alle vinene i pakken er valgt ud fra deres evne til at matche smagen af røg, karamellisering af kødets stegeskorpe og den søde BBQ sauce. En perlerække af vine, som med garanti vil matche dine mesterværker fra grillen.

  Står menuen på ribs eller røde bøffer er Ben Glaetzers Wallace, Kendall Jacksons Vintner Zinfandel eller Powers Merlot det perfekte valg. Er du derimod mere til lam, pølser og kylling er vinene fra Lecco, Baron de Filar og Bosio lige i øjet.  

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,00%
  Før 886,00 kr 550,00 kr
  Spar 336,00
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 4. Vinpakke - Alkoholfri Rødvin Pakke
  Vinpakke - Alkoholfri Rødvin Pakke

  Det kan næsten ikke blive mere kedeligt end vand eller sodavand maden. Derfor har vi lavet en pakke med tre forskellige alkoholfrie rødvine og en enkelt rød druesaft, som alle udgør et glimrende alternativ. Prøv pakken og find din favorit, til de alkoholfrie dage.

  Ville købe igen?
  298,00 kr