Vinpakke - Shiraz/Syrah pakken

Ville købe igen?
Før 484,00 kr 345,00 kr
Spar 139,00
Udsolgt
Information
Alkohol
14,00
Type
Rødvin
Om produktet

Syrah giver nogle af de mørkeste, mest kraftfulde og full bodied vine i verden. Er du til vin med intensitet, en fyldig krop og generøsitet i alkohol og frugt? Så er syrah dit perfekte match. Kom rundt om syrah med en en smagekasse fra VildMedVins Vinskole, og download et tomt smageskema, så du og dine venner kan lære de forskellige sider af jeres syrah at kende. Vi har selvfølgelig også lavet et udfyldt smageskema som inspiration til din vinsmagning.

Nord Rhône: Cave de Tain, La Grace, Crozes-Hermitage Rouge 2015
I Nord Rhône findes nogle af verdens dyreste og smukkeste udgaver af syrah fra området Hermitage, som omkredses af et andet område ved navn Crozes-Hermitage. Crozes-Hermitage producerer forrygende udgaver af syrah, som får indslag af tørrede urter, peber og violer, men til en lavere pris end storebror Hermitage. En velstruktureret vin med berusende tanniner, delikat syre og mange lag af smag. Andre gode områder for syrah i Nord Rhône er Côte Rôtie og Cornas.

Chile: Arboleda Shiraz 2015
Chile er for relativt nyligt begyndt at dyrke syrah, men med stor succes. Meget sol, men kølig indflydelse fra bjerge og hav skaber vine i balance. Tanninerne kan virke voldsomme, men suppleret med solmoden jammy frugt og nye fade, får vinene en stor mundfylde og intensitet. Mørke bær, peber, bacon, timian og vanilje præger vinen med en dyb lilla farve.

Australien: Torbreck Woodcutters shiraz, Barossa Valley, 2015
Australien har adopteret syrah, gjort den til en helt stor stjerne på den australske vinhimmel, shiraz. Klimaet er varmt, så druerne får en evigt behagelig frugtsødme og blød mundfølelse, med afrundede tanniner og lav mængde syre. Barossa Valley er kendt for shiraz af god kvalitet med power og fylde. Brombår, blåbær, lakrids, madagasgar peber og læder danser på paletten ved første møde.

Andre populære

 1. Vinpakke - Tysk Riesling
  Vinpakke - Tysk Riesling

  Når man siger Tyskland siger man også Riesling. Tyskland er et af de hotteste vinlande i verden lige nu. Det er der flere årsager til; Man har i de seneste 10 år for alvor genetableret sig og vundet den anerkendelse tilbage som man mistede efter 2 verdenskrig. Her blev der fokuseret på at producere store kvantiteter af halvsøde og søde vine, markerne blev beplantet med druen Müller Thurgau som var gavmild med sit høstudbytte og nem at dyrke. Alt dette var med til at ændre folks opfattelse af Tysk vin, og dette har man lidt under i mange år. Idag er virkeligheden en anden. I takt med at forbrugerne efterspørger mere elegante vine med mindre fad og højere syre, samt et ekstremt højt niveau hos de Tyske Producenter generelt, er tiden kommet for Riesling og Spätburgunder til at brillere.

  Tyskland består af 13 vinregioner. I denne pakke beskæftiger vi os med 4 af de mest kendte regioner; Pfalz, Mosel, Rehingau og Franken. Hver region producere Riesling i sin egen stil. Fælles for alle Riesling vine er dog at uanset om vinen er tør eller sød, vil syren altid være høj. Bla. derfor egner Riesling sig godt til mange forskellige typer mad.

  Hvis du smager de 4 vine ved siden af hinanden vil du opleve at;

  Mosel Riesling har et højere indhold af restsukker kombineret med aromaer af bla. lime, fersken samt honning.
  Rheingau Riesling er knastør uden restsødme, vinene herfra er de mest mineralske med aromaer af våde sten og kridt. Rheingau vil man typisk kunne identificere på den højeste syre af alle.
  Pfalz Riesling er typisk også tør, men er mere frugtige, nogle vil sige tropiske. Disse kan bla. dufte af litchi, melon og citrusfrugt.
  Franken ligger sig tæt op ad Pfalz, vinstilen her er typisk også tør, aromatisk er det gerne lime, æbler og hvide blomster man finder i disse vine.

  Ville købe igen?
  Før 523,00 kr 423,00 kr
  Spar 100,00
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Vinpakke - Top 6 Ribera Del Duero
  Vinpakke - Top 6 Ribera Del Duero

  Vi har samlet vores 6 mest populære vine fra Ribera Del Duero i en smagekasse, så du selv kan gå på opdagelse og måske finde din spanske favorit.

  Ville købe igen?
  Før 1.131,00 kr 650,00 kr
  Spar 481,00
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 3. Columbia Crest, Grand Estates Syrah 2017
  Columbia Crest, Grand Estates Syrah 2017

  Druerne til Grand Estates Syrah kommer fra Columbia Valley i Washington state. Vinen har lette toner af røg, blåbær, tørrede krydderurter og krydderi. I eftersmagen finder man noter af peber og cedertræ.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,50%
  Serveringsforslag
  Fra 150,00 kr
  Spar 29,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 179,00 kr
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 150,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 4. Bertani, Valpolicella Ripasso 2017
  Bertani, Valpolicella Ripasso 2017

  Corvina, Rondinella og en smule Merlot fra marker i Valpantena dalen og Valpolicella Classico. Første gæring i ståltanke og anden gæring (Ripasso) på kvaset fra Amarone. Efterfølgende lagret 9 måneder i 750 liters store egetræsfade.

  Bertani laver klassisk Ripasso - her er mere fylde og dybde end i en klassisk Valpolicella, men her er ikke den meget høje alkohol og sødmegrad som ses hos mange andre producenters Ripasso. Her er fokus på renhed og især Corvina-druens fine nuancer.

  Flot duft af blommer, kirsebær, mørk chokolade og kaffe. Smagen er herlig saftig og ren og domineret af mørke bær, og for Ripasso en overraskende fin frugtsyre. Her en Ripasso man drikker igen og igen uden at blive træt af overgjort vin! Super alsidig vin i selskab med mad lige fra pizza og pastaretter til braiseret eller stegt kød, vildt og fjerkræ. Vi anbefaler at servere vinen ved 15-16 grader og den bør nydes indenfor 10 år fra høståret.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,50%
  Serveringsforslag
  Før 139,00 kr 99,00 kr
  Spar 40,00
  (tilbuddet gælder t.o.m 08-09-2019)
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud