Vinpakke - Top 3 Italien Vildmedvin

Ville købe igen?
Før 569,00 kr 425,00 kr
Spar 144,00
Udsolgt
Information
Alkohol
14,00
Type
Rødvin
Land
Italien
Om produktet

I denne pakke finder du vores 3 mest solgte Italienske vine. Pakken er alsidig, med 3 gode repræsentanter for støvlelandet. Italien byder på mange spændende og klassiske vine, og pakken er sammensat, så den repræsenterer nogle af det helt store klassikere. Du får der rig mulighed for at finde din nye Italienske favorit.

Italien

Andre populære

 1. Vinpakke - Top 3 USA Vildmedvin
  Vinpakke - Top 3 USA Vildmedvin

  USA er vel nok et af de mest alsidige vinlande i verden. Med alt lige fra kølige vine på Pinot Noir og Chardonnay fra Oregon, til Bordeaux blends og Zinfandel fra Californien, eller har du prøvet en af de mange spændende vine fra ørkenen; Columbia Valley i Washington State? Vi har samlet vores 3 mest populære vine fra USA i en pakke, så du har mulighed for at smage og måske finde din nye Amerikanske favorit vin.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,00%
  Før 497,00 kr 350,00 kr
  Spar 147,00
 2. Vinpakke - Grill vine Pakken
  Vinpakke - Grill vine Pakken

  Vinene til grillen gør det nemt at tage grillaftenerne til nye højder. Rødvinene er alle fyldt med smag, frugtsødme og integrerede tanniner, så de har krop og fylde nok til at hamle op med grillmaden.

  Alle vinene i pakken er valgt ud fra deres evne til at matche smagen af røg, karamellisering af kødets stegeskorpe og den søde BBQ sauce. En perlerække af vine, som med garanti vil matche dine mesterværker fra grillen.

  Står menuen på ribs eller røde bøffer er Ben Glaetzers Wallace, Kendall Jacksons Vintner Zinfandel eller Powers Merlot det perfekte valg. Er du derimod mere til lam, pølser og kylling er vinene fra Lecco, Baron de Filar og Bosio lige i øjet.  

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,00%
  Før 886,00 kr 550,00 kr
  Spar 336,00
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 3. Vinpakke - Julevine
  Vinpakke - Julevine

  Vi har gjort det nemt for dig og samlet en pakke med 3 forskellige julevine (to af hver, så du rigtig kan få dem smagt), som passer godt til din julemenu. Prøv den allerede nu, og vælg vinen til din jul - eller gem kassen og prøv de forskellige af i løbet af juleaften.

  Pas på med at servere vine, med for høj syre og stikkende tanniner - det kan julemaden slet ikke holde til (fx. Barolo). Julevin er, i vores øjne, en vin som kan hamle om med det dansk universelle tilbehør til både and, gås, kalkun, flæskesteg, osv. Nemlig den fede brune sovs, de søde brunede kartofler og den søde rødkål. Vinen skal derfor have masser af moden frugt, solid mængde alkohol og bløde tanniner - noget som alle de valgte vine har.

  Vinene i pakken:
  2 Cuvée Pépites d'Or 2018 - Årets Julevin 2019
  2 Maison de la Villette, GSM 2017
  2 Ben Glaetzer, Wallace Shiraz-Grenache 2015

  Ville købe igen?
  Serveringsforslag
  Før 806,00 kr 650,00 kr
  Spar 156,00
  (tilbuddet gælder t.o.m 24-12-2019)
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 4. Vinpakke - Juleaftens Vin menu
  Vinpakke - Juleaftens Vin menu

  Føler du også langsomt dine arme blive længere, for hver gang du slæber endnu en pose hjem med ting til juleaften? Vi har lavet Juleaftens-vinmenu-pakken til dig, som du kan få sendt direkte til døren, med velkomstbobler, rødvin til maden og tawny portvin til risalamanden. Så undgår du selv at slæbe.

  Vinen i pakken:
  Albert Sounit Cremant de Bourgogne - Byd velkommen til juleaften med en skøn tør velkomstbobbel, som vækker appetitten og får julestemning helt i top.

  Columbia Crest Syrah - den oversøiske vinstil passer perfekt til julemaden som er fed og sød. Vinens alkohol renser ganen, mens den solmodne frugt og silkebløde tanniner spejler sig smukt i julemaden. Pas på med at servere vine, som har for h'j syrer og for meget tannin - det kan julemaden ikke klare.

  The Tawny - Server portvinen til risalamanden, så du får rundet din julemiddag godt af og bliver klar til dansen om juletræet.

  Ville købe igen?
  Serveringsforslag
  Fra 730,00 kr
  Spar 131,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 861,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 730,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 2-4 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 2-4 hverdage
  Indhent tilbud