Peter Lehmann, Weighbridge Chardonnay 2013

99,00 kr
Udsolgt
Serveringsforslag
Information
Type
Hvidvin
Land
Australien
Område
South Australia
Årgang
2013
Flaskestørrelse
75 cl
Alkohol %
12,00
Proptype
Skruelåg
Druer
Chardonnay 100%
Serveringsforslag
Fisk - fede Fisk - lys Fjerkræ Oste - milde
Om produktet

Peter Lehmanns idé med Weighbridge er at skabe vine, hvor de enkelte druetypers karakter tydeligt fremgår. Vinene skal være værdige partnere til det daglige måltid, og de skal kunne nydes i deres rige frugtfyldige og friske ungdom. Dette er sket i tæt samarbejde med vinavlerne i South Australia.

Navnet Weighbridge (vejebro) har sin egen historie og hentyder til den vægt, hvor vinbønderne får vejet deres druer ved indleveringen til Peter Lehmann. I dag er det Chief Winemaker Andrew Wigan, der styrer produktionen. Udelukkende frembragt på druesorten Chardonnay og udvalgt fra South Australia. Straks efter presningen på vineriet i Barossa Vally er juicen og skindet blevet sepereret, så de fine nuancer er blevet bedst bevaret. Efter gæringen har vinen ligget (sur lie) sammen med gærresterne i tre måneder, for således at opnå en kraftigere struktur.

Et godt eksempel på en Chardonnay-vin med masser af frugt uden efterfølgende fadlagring. Flot gulgrøn farve og en bouquet af friske frugter. Blød smag med en behagelig tør eftersmag med masser af frugt.

Australien

Andre populære

 1. Columbia Crest, Grand Estates Chardonnay 2016
  Columbia Crest, Grand Estates Chardonnay 2016
  Før 179,00 kr 99,00 kr
  Spar 80,00
  (tilbuddet gælder t.o.m 31-03-2020)
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud