Swipen voor 1 additionele foto

Bodega Sierra Norte, Ananto Bobal-Tempranillo 2017

Ville købe igen?
65,00 kr
Udsolgt
Serveringsforslag
Information
Alkohol
13,50
Type
Rødvin
Land
Spanien
Område
Valencia
Flaskestørrelse
75 cl
Dyrkning
Økologisk
Årgang
2017
Proptype
Skruelåg
Druer
Øvrige 65% Tempranillo 35%
Serveringsforslag
Mørkt kød Oste - kraftige Vildt
Om produktet

Druesammensætningen er klassisk med 65% Bobal og 35% Tempranillo. Druerne er dyrket økologisk og er høstet fra vinstokke med en perfekt alder på 35 år, som gror i en jordbund med et højt indhold af rødt ler.

Det giver en vin med god dybde og en tæt frugt. Jorden er sund og aktiv og indarbejder hurtigt de organiske materialer, som der tilføres. Det fremmer et særligt terroir-udtryk. Druerne høstes og transporteres hurtigt hjem til vineriet. Før gæringen udblødes druerne kortvarigt på skindet ved lave temperaturer. Derefter gærer mosten i 2 uger i temperaturkontrollerede tanke med minimal indgriben efterfulgt af malolaktisk gæring i rustfri ståltanke.

Når vinen har lagret, tappes den på flaske efter en skånsom klaring, stabilisering og filtrering. Gennem hele processen har Bodega Sierra Norte for øje at bevare og fremme vinens sande udtryk. Anstrengelserne resulterer i en ungdommelig, fyldig og rund vin, hvor fokus er på friskhed, saftighed og røde samt mørke frugter. Vinen er harmonisk med modne og bløde tanniner. Livlig og komplet. Nyd den til flæske-, okse- og kalvesteg, sammenkogte retter, vildt, charcuteri og ost. Server den ved 14 – 16 grader.

Spanien