Mest populære
- Amalia, Garnacha
Amalia Garnacha fra Campo de Borja har en stor tilstedeværelse af jordbær, hindbær, lakrids og skov noter, som i selskab med polerede tanniner og lille rank syre skaber en vin, som kalder på mere.
Ville købe igen?Alkohol13,30%Serveringsforslag - Amalia, Garnacha Rosado
Amalia Rosado, baseret på garnacha druen, egner sig perfekt til dig som elsker rosé. Den store tilstedeværelse af jordbær, hindbær og lakridsnoter rammer vinens sødmefyldte frugt smukt ind sammen med en delikat afstemt syre.
Ville købe igen?Alkohol13,50%Serveringsforslag - Amalia, Macabeo
Amalia Macabeo fra Campo de Borja området er lavet med et lavt udbytte, forsigtig vinifikation og et ønske om renhed. Resultatet er en vin, som er letdrikkelig og perfekt til sommerens dage på terrassen med lette salater og fiskeretter.
Ville købe igen?Alkohol13,00%Serveringsforslag - Luca Bosio, Blush Rosé
En ren og sødlig duft breder sig fra glasset med noter af hindbær og jordbær, samt grønne duftnoter fra Moscato druen. Mild i smagen med lette bobler der er med til at tilføre vinen yderligere friskhed. En god ledsager til desserter med rød frugt, eller nødder.
Ville købe igen?Alkohol5,00%Serveringsforslag - Caleo, Negroamaro 2018
Druerne til Caleo Nagroamaro høstes ved fuld modenhed i anden halvdel af september. Vinifikationen er traditionel, og temperaturerne kontrolleres mellem 25 og 27 graders Celcius for at bevare Negroamo druernes bæragtige frugt bedst muligt. Den dybe farve og den bæragtige frugt, der også er present i den valafbalancerede og fint koncentrerede smag gør Caleo Negroamaro til en superb all round vin, der gør sig både til lam og okse eller til en god og vellavet Pizza.
Ville købe igen?Alkohol13,00% - Pont Neuf Prestige Coll. Blanc 2018
Hvidvinen fra Pont Neuf laves på Chenin Blanc, Grenache Blanc og og Colombard. Duften byder på frugtige nuancer af moden drue, blomster og pære. Smagen er frisk og mellemfyldig, og afsluttes med et appetitvækkende ”bid” af friskhed.
Nyd vinen velafkølet, enten som et glas i ”utide” på terrassen eller som ledsager til pasta, lyst fjerkræ, fisk eller skaldyr.Ville købe igen?Alkohol12,50%Serveringsforslag - Caliterra, Sauvignon Blanc 2017
Intens og aromatisk næse med stor friskhed og fin kompleksitet. Noter af tropiske frugter som mango og passionsfrugt suppleret af citrusfrugter. Antydning af grøn peber og tomatstilk og en flot mineralitet.
Kraftig smag med flot balanceret syre og en relativ lang eftersmag.
Druerne dyrkes i det berømte Casablanca Valley, der ligger helt ude ved kysten, og som er kendt for sine kølige og friske hvidvine, hvilket man også tydeligt fornemmer i vinen.Ville købe igen?Alkohol13,00%Serveringsforslag - Laurent Miquel, Cinsault-Syrah rosé, Père et Fils 2018
Laurent Miquel - passion og tradition
Laurent Miquels familie har dyrket vin i Languedoc siden 1791. Det har givet en unik forståelse for Languedocs terroir og hvilke vine der kan produceres; en viden som er blevet givet videre fra generation til generation. Laurent Miquel har en solid baggrund med en masters ingeniør uddannelse lige som han er uddannet ønolog fra universitetet i Montpellier. Med en stor portion passion i bagagen har Laurent Miquel viet sit liv til at sikre Languedoc en plads blandt de store klassiske vinområder i Frankrig.Languedoc - Frankrigs mest varierede vinregion
Det er ingen overdrivelse, at Languedoc er blandt Frankrigs mest spændende og varierede vinregioner. I dette område, der stækker sig langs Middelhavskysten fra Provence og til den Spanske grænse er der blevet dyrket vin i mere end 2000 år. Laurent Miquel råder over godt 160 ha vinmarker med naturligt lavt ydende vinstokke i den bedste alder. Markerne ligger ved Lagrasse i Corbières og højt oppe i bakkerne i Saint Chinian.Passion for marker og vinstokke
Den "hemmelige ingrediens", der sætter Laurent Miquels vine i en klasse for sig, er Laurents dybe passion for både marker og vinstokke. Det resulterer i druer af exceptionelt høj kvalitet. Vi forsøger altid at forbedre fra år til år, siger Laurent Miquel, der i øvrigt dyrker sine druer efter "culture raisonée" eller Biodynamiske principper. Laurent har specialiseret sig i at skabe vine på de noble druesorter Syrah og Viognier, der trives ekstraordinært godt i området omkring Saint Chinian.Pere et Fils Rosé Cinsault - Syrah
En herlig vin, der understreger hvor gode Sydfrankrigs Rosé-vine kan være. Laurent Miquel har brugt 80 % Cinsault druer, der giver en livgivende friskhed og elegance, og 20 % Syrah, der tilfører fyldighed og intense aromaer af røde bær, der især bemærkes i vinens lange finish. Med Père Et Fils får du en superlækker rosé, der gør sig lige godt som et glas i utide, som aperitif, ved frokostbordet en sommerdag, eller når der er tændt op i grillen, og du skal have f.eks. kylling.Ville købe igen?Alkohol12,50%Serveringsforslag - Borsao Selección Joven 2018
Farven er mørk kirsebærrød med antydninger af lilla. Duften er fyldig og frisk - typisk for en ung vin med stor druekarakter - med nuancer af røde bær, krydderier og et strejf af blomster. Mellemfyldig smag med bløde og velbalancerede frugtsyrer, der giver en relativ lang og behagelig eftersmag.
Ville købe igen?Alkohol14,50%Serveringsforslag - Bianchi, Elsa Syrah 2015
Rødvinen har en dyb, mørkerød farve. Svagt krydret frugtrig duft med nuancer af mørke bær og tørrede krydderier. Fyldig, meget nuancerig smag af solmodne mørke bær og frugter tilsat et pikant krydderi.
Ville købe igen?Alkohol13,00%Serveringsforslag -
- Carlos Serres, Carlos Serres Crianza 2014
En elegant og ekspressiv Crianza lavet af 85% Tempranillo og 15% Garnacha. Farven er kirsebærrød med violette kanter. Duften byder på modne, røde frugter suppleret af krydderier og hint af lakrids fra fadlagringen. Vinen er kompleks, velstruktureret, frisk og frugtig. En alsidig madvin, som egner sig til stegt fisk med grøntsager, ris, pasta, lyst og rødt kød samt ost.
Ville købe igen?Alkohol13,50%Serveringsforslag - Tormaresca, Chardonnay IGT 2017
En dejlig chardonnay baseret hvidvin som forener fylde og friskhed på bedste vis. Vinen er stråfarvet med grønne reflekser mens duften bære præg af fersken modne æbler og vanilje fra fadet.
Vinen er for 6 år i træk kåret af den italienske sommerlier forening som "excellent value for money"Ville købe igen?Alkohol12,50%Serveringsforslag - Bodegas Peñafiel, Baron de Filar Roble 2016
Overraskende, livlig og ungdommelig roble fra det legesyge og yderst kompetente vinhus, Bodegas Peñafiel. Baron de Filar er en serie af funky og friske vine fra Ribera del Duero, hvis etiketter får smilet frem hos enhver. Ligeledes gør vinen i flasken, der trods det moderne ydre er relativt traditionelle i stilen med masser af fad og krydderi. Roblen er den friskeste og mest ungdommelige vin i serien, og har kun tilbragt 4 måneder på nye fade, hvilket kun lige giver et touch af fad, men nok til at runde de unge frugtnoter af blommer, sorte kirsebær og læder af. En fornøjelse at drikke til retter med svin og lam.
Ville købe igen?Alkohol14,51%Serveringsforslag - Luca Bosio, Moscato d'Asti
Luca Bosios signatur! Der det hele startede, nemlig i Asti med produktionen af moscato d’Asti. Den ultimative go-to dessertvin der afslutter enhver middag elegant og friskt. Den lave alkohol gør den særligt velegnet til desserter med is eller som velkomst til et frokostselskab. Vinen viser de klassiske noter af mandarin, blomster og jordbær - ingen kan fornægte at det smager så fuglene synger. Vinen er pakket ind i en delikat og typisk cremet mousse, som bidrager med friskhed og lethed.
Ville købe igen?Alkohol5,50%Serveringsforslag - Feudi di san Marzano Negroamaro 2018
Vinen har en mørk, dyb, rød farve med violet skær. Vinen har en god tørhed i duften med mørke toner af solbær og mørke kirsebær. I smagen har den en god struktur og fylde med nuancer af mørke krydderier først i munden. Vinen udvikler sig flot og får mere velour og intensitet til sidst. Eftersmagen er lang og flot strammet op, med toner af kirsebærsten og mandler.Server den sammen med f.eks. stuvede kødretter, lam eller til modne hvidskimmeloste.
Feudi di San Marzano (grundlagt i 1962) er et af de vigtigste vinproducenter i Salento-området, og henter sine druer hos mange små producenter, man har langtidskontakt med. Siden 2003 har man desuden haft et tæt samarbejde med Farnese Vini. Selve vingården ligger nær Taranto og er udstyret med det mest moderne materiel, man i dag kan tænke sig til vinificering. At lave vin på druer fra ca. 500 ha. kræver plads, når man samtidigt skal prøve at beholde karakteren fra de bedste parceller. Jordbunden i området består hovedsageligt af "Terra rossa", et rødt sand-, sten og kalkholdig jord med spor af jern, som giver jorden dens røde farve. Denne type jord er perfekt til druer som Primitivo, Negroamaro og Fiano.Ville købe igen?Alkohol13,50% - Ochoa, Calendas Rosado 2018
Vinen har en sart rosé farve mellem laksefarve og kirsebær. I næsen finder man nuancer af kirsebær og jordbær, og i smagen oplever man en utroligt ren og delikat rosévin. Eftersmagen er ligeledes meget ren og charmerende. I det hele taget en meget vellavet og liflig vin som egner sig godt til alle forretter, salater, kolde buffeter eller lyse kødretter. Prøv den også til fisk eller ganske enkelt som et lille glas på terrassen.
Ville købe igen?Alkohol13,00%Serveringsforslag - Ochoa Calendas Blanco 2018
Hvidvinen har en flot gylden farve og i duften finder man friske aromaer af vilde blomster og blade, samt en charmerende citruskarakter. I smagen er Bianco frisk og frugtrige, med en flot harmoni mellem alkohol, friskhed og strukturen.
Ville købe igen?Alkohol13,00%Serveringsforslag - Finca Antigua, Viura 2017
Den nyeste satsning fra det anerkendte hus Martinez Bujanda hedder Finca Antiqua. Da de valgte at lancere dette projekt, satte de sig for at finde de mest velegnede vinmarker for at kunne producere en vin, der kunne markere sig blandt de bedste i verden set i perspektivet pris versus kvalitet.
Ville købe igen?Alkohol13,00%Serveringsforslag - Feudi di san Marzano Tramari Rose 2018
”Tramari” Rosé di Primitivo er utrolig aromatisk i duften med toner af kirsebær, hindbær og middelhavets krydderurter. I smagen er vinen frugtrig, umiddelbar og elegant, med en god sprødhed i eftersmagen. Den hører til de lette, delikate og saftige roséer.
Ville købe igen?Alkohol12,50%Serveringsforslag - Villa Wolf, Villa Wolf Riesling 2018
Villa Wolf Riesling byder på en næse af let eksotisk frugt og fine mineralske undertoner. Smagen er "lieblich", hvilket vil sige at den har en liflig frugt, som afbalanceres af en knitrende sprød syre. En utroligt charmerende og appetitvækkende vin!
Ville købe igen?Alkohol11,00% - Guerrieri-Rizzardi, Montecru 2017
Et fremragende køb fra topproducenten, Guerreiri Rizzardi, der har produceret denne vin eksklusivt for den danske julehandel. Vinen er et spændende blend af Amarone-druerne, Corvina og Corvinone, samt en mindre portion Merlot. Alle druerne kommer fra egne marker i Valpolicella-regionen. Vinens fantastiske fylde og blødhed giver associationer til de noter, som kendetegner regionens kendte Amarone- og Ripassovine. De let krydrede og sødmefulde toner gør vinen som skabt til vildt, mørkt kød og ikke mindst julemaden.
Ville købe igen?Alkohol13,50%Serveringsforslag - Domaine Andre Brunel, Le Pont
Le Pont er en vin af Cháteauneuf-du-Pape-stormesteren Brunel laver her en mini-Cháteauneuf til en flot pris.
Sammensætningen af Grenache, Syrah og Merlot bibringer en frugttung vin med masser af dubde og struktur. Solbær, brombør og hindbær flot pakken ind i en krydret og flot harmonisk eftersmag. De 12 måneders lagring giver flot dybde og harmoni.
Husk de store glas til denne lækkerhed!
Ville købe igen?Alkohol13,50%Serveringsforslag - Zenato, Soave Classico 2017
Soave Classico fra Zenato er således en medium fyldig, tør hvidvin, med en behagelig afstemt frugt. Eftersmagen er elegant og mineralsk, hvilket utvivlsomt kan føres tilbage til Soaves kridt- og kalkholdige jorder. Oplagte ledsagere til denne vin kunne således være hvid fisk eller skaldyr som fx kammusling.
Ville købe igen?Alkohol13,51%Serveringsforslag