Adega do Cantor, Quinta Miradouro

Adega do Cantor, Quinta Miradouro

Mange stjerner har efterhånden købt egen vingård og optræder som lidenskabelige vinavlere. Men ingen af dem kan leve op til den internationale succes, den engelske popstjerne Sir Cliff Richard og hans forretningspartner Nigel Birch, har skabt med deres Algarve-vine på vingården Adega do Cantor.
Oprindeligt ville Sir Cliff Richard og Nigel Birch, bare have en vingård med vin til eget forbrug. Men planerne udviklede sig, og tanken om en professionel vingård var født. Med det handicap, at ingen af de to havde forstand på vinproduktion. Derfor rådførte de sig med eksperten David Baverstock, der er kendt for sine præmierede vine i regionen Alentejo. 
Gennembruddet kom i 2005, hvor det britiske dream-team vandt en bronzemedalje for husets Vida Nova Tinto 2004 ved den prestigefyldte International Wine Challenge Competition i London. Og siden er det kun gået én vej - fremad!
Sir Cliff har kaldt sin vinserie for Vida Nova (nyt liv), fordi han har givet nyt liv til sin Quinta do Moinho, og fordi projektet samtidig har givet alle involverede parter en hel ny start. Druerne kommer fra de tre næsten sammenhængende gårde, Quinta do Moinho, Quinta do Miradouro (hvor også Adega do Cantor ligger) og Vale do Sobreiro. Med i alt 27 hektar danner disse tre gårde et udbytterigt, uafhængigt kooperativ, som under Vida Nova-navnet producerer både hvid, rosé, rød og mousserende vin. 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.