Ampelos Cellars

Ampelos Cellars

Ampelos Cellers blev grundlagt af den danske Peter Works og konen Rebecca efter den skælsættende begivenhed hvor skæbnen ville at Peter ikke skulle til møde i New York om morgenen den 11.sep 2001. Mødet blev aflyst og da besluttede familien at grundlægge den vingård de i mange år havde drømt om i Santa Barbara. De blev hjulpet godt på vej af deres søn Dan, som i dag er vinmager på nabogården Sea Smoke. Fra starten har det været parrets filosofi at dyrke efter økologiske og biodynamiske principper og i dag er de certificerede indenfor begge dele. Filosofien om at den bedste vin laves i vinmarken fra sunde vinstokke antydes også af vingårdens græske navn Ampleos, som betyder vinstok. De druer der arbejdes med er Viognier, Pinot Noir, Grenache og Syrah.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
2
2
2

Ampelos Cellars

2 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
  1. Ampelos, Pinot Noir, Santa Rita Hills 2017
    Ampelos, Pinot Noir, Santa Rita Hills 2017

    Fremstillet af Pinot Noir fra 3 forskellige marker i Santa Rita Hills i Californien. Alle druer bliver høstet i hånden og sorteres allerede i marken, så kun det bedste materiale kommer med til kælderen. Efter høsten bliver mosten stabiliseret i 3 dagen, inden gæringen startes. Mosten fra de enkelte marker holdes separat indtil den endelige blanding laves og vinen lagres i 14 måneder på egetræsfade, hvoraf 20% er nye franske fade. Vinen hverken filtreres eller klares, hvilket gør at der kan danne sig en del bundfald i flasken.

    Ville købe igen?
    Alkohol
    14,00%
    Serveringsforslag
    Fra 215,10 kr
    Spar 23,90
    • Pris pr. stk. v/1 stk.: 239,00 kr
    • Pris pr. stk. v/3 stk.: 215,10 kr
    Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
  2. Ampelos, Pinot Noir, Santa Rita Hills 2016
    Ampelos, Pinot Noir, Santa Rita Hills 2016

    Fremstillet af Pinot Noir fra 3 forskellige marker i Santa Rita Hills i Californien. Alle druer bliver høstet i hånden og sorteres allerede i marken, så kun det bedste materiale kommer med til kælderen. Efter høsten bliver mosten stabiliseret i 3 dagen, inden gæringen startes. Mosten fra de enkelte marker holdes separat indtil den endelige blanding laves og vinen lagres i 14 måneder på egetræsfade, hvoraf 20% er nye franske fade. Vinen hverken filtreres eller klares, hvilket gør at der kan danne sig en del bundfald i flasken.

    Ville købe igen?
    Alkohol
    14,00%
    Serveringsforslag
    239,00 kr

Ampelos Cellars

2 varer

pr. side