Bodegas Humberto Canale

Bodegas Humberto Canale

Bodegas Humberto Canale ligger i Rio Negro provinsen i Patagonien - lidt sydligere end den anden store vinregion i Patagonien, Neuquen, der dog er langt nyere. Man råder over 150 ha., som næsten udelukkende er beplantet med oprindeligt franske druer som Pinot Noir, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Semillón - og hvidvinsdruerne Viognier og Sauvignon Blanc.

Temperaturen er køligere pga. den sydligere beliggenhed, og man høster ca. 20 dage senere end i Mendoza. Den langsommere modning giver druerne en fremragende balance mellem sukker og naturlig syre, hvilket gør at vinene bliver intense og karakterfulde. Det er tydeligvis “koldklima vine”, hvilket især fornemmes i deres Pinot Noir, men også i de hvide og mousserende vine.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1
1
1

Bodegas Humberto Canale

1 vare

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Humberto Canale, Sparkling Brut
  Humberto Canale, Sparkling Brut

  Humberto Canale Sparkling Brut er en meget spændende og unik mousserende vin.

  Druesammensætningen findes ikke andre steder: 50% Semillion, 30% Pinot Noir, 10% Sauvignon blanc og 10% Merlot. Det er derfor en anelse overraskende, at man straks i glasset fornemmer, at det er en glimrende og nærmest klassisk smagende og duftende mousserende vin, der har mange af de samme kvaliteter og smagsnuancer, som man finder i god Cremant eller Champagne.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,60%
  Serveringsforslag
  129,00 kr

Bodegas Humberto Canale

1 vare

pr. side