Bodegas LAN

Bodegas LAN

Bodegas Lan blev grundlagt i 1972 af en vigtig forretningsgruppering og er beliggende i Rioja i Spanien. Grundlæggerne ønskede, at firmanavnet skulle symbolisere de tre regioner, der tilsammen udgør Rioja DOC; nemlig Logroño, Alava og Navarra - derfor blev navnet LAN. I øvrigt betyder LAN på andre sprog henholdsvis arbejde, blå og orkidé. 

Bodegas Lan er i dag et af de mest dynamiske vinerier i Rioja DOC området og er nok det vineri, der inden for de seneste år har modtaget flest medaljer, anerkendelser og flotte anmeldelser fra vineksperter i såvel ind- som udland. 

Hos Bodegas Lan har man for længst indset, at den eneste måde man kan garantere en produktion af top-kvalitets vine er ved at eje sine egne vinmarker. Derfor har de købt en meget speciel vinmark, Viña Lanciano, som er beliggende på bredden af floden Ebro, dér hvor Rioja Alta støder op til Rioja Alavesa. Denne 70 hektar store vinmark har den perfekte jordbund til at producere kvalitets Rioja vine. Vinstokkene er mellem 40 og 60 år gamle og vinmarkens specielle mikroklimatiske forhold bidrager til den optimale modning af disse fremragende druer. 

Filosofien hos Bodegas Lan er, at ønologi starter i vinmarkerne og kun de allerbedste druer, der lever op til ønologernes strenge krav, bliver brugt til deres vine. Bodegas Lan er et af de eneste vinerier, der betaler mere til deres vinbønder for ikke at producere så stor kvantitet, men i stedet koncentrere sig om kvaliteten – også selvom dette måske i sidste ende gør, at den endelige pris bliver højere.

Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
2 stk
2 stk
1 stk
2 stk

Bodegas LAN

2 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Bodegas LAN, Rioja Gran Reserva 2010
  Bodegas LAN, Rioja Gran Reserva 2010

  Det er en elegant rødvin med klar kirsebærrød farve, mild duft af velintegrerede frugter og egetræ med noter af vanilje, kaffe og chokolade, fyldig og velstruktureret smag, søde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,50%
  Serveringsforslag
  Før 189,00 kr 131,33 kr
  Spar 57,67
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Bodegas LAN, Rioja Reserva 2011
  Bodegas LAN, Rioja Reserva 2011

  Det er en flot rødvin med intens granatrød farve, frugtig og elegant duft af brombær, blommer og kirsebær samt noter af vanilje, lakrids og krydderier, fyldig, saftig og fløjlsblød smag samt en blid og behagelig eftersmag.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,50%
  Serveringsforslag
  Før 125,00 kr Fra 113,00 kr
  Spar 12,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 125,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 113,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
  Levering 6-7 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 6-7 hverdage
  Indhent tilbud

Bodegas LAN

2 varer

pr. side