Bodegas Viña Elena

Bodegas Viña Elena

Bodegas Viña Elena er grundlagt i 1948 og råder over 260 hektar med mandelog oliventræer og vinstokke. Grundlæggeren Francisco Pachego Perez fremstillede fra starten sine vine fra familiens marker i ydmyge kældre ved familiens domicil, og solgte dem på fad til de større vinkøbmænd. Senere købte og vinificerede Francisco druerne fra sine naboers marker, og det lille familievinbrug voksede. Næste generation, med Paco Pachego ved roret, besluttede at stoppe med at levere til de store vinkøbmænd, og i stedet satse på at tappe og sælge de færdige vine selv. En modig beslutning for det lille firma, men takket være sin dygtighed og vinenes kvalitet lykkedes projektet. I dag er der bygget nye, topmoderne kældre, tredje generation er en del af Bodegas Elena, og vinene er blandt de bedste i området. 

Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1 stk
1 stk
2 stk
2 stk
2 stk

Bodegas Viña Elena

4 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Bodegas Viña Elena, Monastrell Organic 2016
  Bodegas Viña Elena, Monastrell Organic 2016

  Klimaet i Murcia regionen er solrigt, tørt og varmt. Og det giver foruden den varme-elskende druesort, Monastrell, gode betingelser for både mandel- og oliventræer. Estancia del Silencio byder på en tæt, dybrød og glansfuld farve. Duften er solmoden, intens og imødekommende. Smagen er på en gang kraftfuld, blød og rund, og matcher gode kødretter med lam, okse, vildt og ikke mindst grillet kød.

  Ville købe igen?
  Druetype
  Monastrell 100%
  Alkohol
  14,00%
  Land
  Spanien
  Serveringsforslag
  Før 65,00 kr Fra 55,00 kr
  Spar 10,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 65,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 55,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
 2. Bodegas Viña Elena, Familia Pacheco Monastrell 2015
  Bodegas Viña Elena, Familia Pacheco Monastrell 2015

  Familia Pacheco økologisk rødvin er lavet med 80% Monastrell og 20% Syrah fra vingårdens egne økologisk dyrkede vinmarker.. Farven er rubinrød med brunligt skær. Duften er åben, med nuancer af røde bær, vilde blomster og milde krydderier. Smagen er fyldig og koncentreret og den bliver mere harmonisk med lidt iltning i glasset. Det er en meget behageligt og charmerende vin, ren og appetitgivende. Den slutter med flotte toner af modne frugter og afrundet tannin. Server den til retter med svinekød (gerne skinke elle pølseret), fjerkræ, kalv eller lam, eller hvidskimmeloste.

  Ville købe igen?
  Druetype
  Monastrell 80% Syrah 20%
  Alkohol
  14,50%
  Land
  Spanien
  Serveringsforslag
  79,00 kr
 3. Bodegas Viña Elena, Seleccion Pacheco 2013
  Bodegas Viña Elena, Seleccion Pacheco 2013

  Selección, der er blandt Pachego familiens topvine, fremstilles af 70 % Monastrell, 20 % Cabernet Sauvignon og 10 % Syrah. Druerne er håndhøstede i september, og efter en omhyggelig vinifikation er den unge vin lagret hele 15 måneder på fade af fineste franske eg. Resultatet er koncentreret, blød og fyldig vin med en forbløffende kompleksitet og nuancerigdom, smukt understøttet af et luksuriøst strejf af fransk eg. Eftersmagen er lang og givende. Prøv til grillet kød, vildt, simremad og faste oste.

  Ville købe igen?
  Druetype
  Cabernet Sauvignon 20% Monastrell 70% Syrah 10%
  Alkohol
  14,50%
  Land
  Spanien
  Serveringsforslag
  129,00 kr
 4. Bodegas Viña Elena, Seleccion Pacheco 2012
  Bodegas Viña Elena, Seleccion Pacheco 2012
  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,50%
  Land
  Spanien
  129,00 kr

Bodegas Viña Elena

4 varer

pr. side