Boutinot

Boutinot

Boutinot er et internationalt vinfirma, som arbejder med mere end 150 vinhuse rundt omkring i verden. De producerer også selv en lang række vine i tæt samarbejde med winemakers i både Frankrig, Italien og Sydafrika.

Historien fortæller, hvordan Paul Boutinot i 1980 stod for at købe vin ind til hans forældres restaurant. Paul var dog skuffet med udbuddet af vinene på markedet og rejste derfor til Frankrig i søgen efter bedre kvalitetsvine. Han skabte sig hurtigt et godt renommé som vinspecialist, og hjalp efterfølgende andre restauranter med at finde de bedste vine. Gennem årene har Boutinot etableret et langt og tæt samarbejde med vinbønder fra hele verden, som i dag er en del af deres imponerende portefølje. Et frugtbart og usædvanlig godt samarbejde, hvor de ofte også selv er med i processen, hvilket sikrer den bedste kvalitet.

Men det er ikke ambitiøst nok for Boutinot, blot at distribuere vine fra kyndige producenter. De vil også selv have jord under neglene. Boutinot begyndte i 1993 derfor selv at producere vin i Sydafrika i samarbejde med drueavlere, som var i besiddelse af meget gamle vinmarker. Huset har i dag deres egne dygtige winemakers forskellige steder i verden. Gennem tiden har de også investeret i vinerier og vinmarker i Frankrig, Italien og Sydafrika. Noget der er ganske unik for en vindistributør!

Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1 stk
1 stk
1 stk
3 stk
1 stk
2 stk
1 stk
2 stk
1 stk

Boutinot

9 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Boutinot, The Reserve Bank White 2015
  Boutinot, The Reserve Bank White 2015

  Livlig og frugtig Chenin Blanc domineret hvidvin. Vinen er særdeles aromatisk med nuancer af pære, grønne æbler, fersken og hvide blomster. Vinen har en skøn citrus-friskhed, som er kombineret med en fyldig tekstur. En vin, der kan anvendes bredt til både salater og skaldyr.

  Ville købe igen?
  Druetype
  Viognier 5% Chenin Blanc 95%
  Alkohol
  13,50%
  60,00 kr
 2. Boutinot, The Reserve Bank Red 2016
  Boutinot, The Reserve Bank Red 2016

  Fantastisk spændende vin lavet på en blanding af Sydafrikas klassiske rødvinsdruer. Vinen tilbyder masser af lækker lys og saftig frugt med noter af friske jordbær og hindbær med en lettere krydret finish. Utrolig lang, flot og blød eftersmag.

  Ville købe igen?
  Druetype
  Cabernet Sauvignon Merlot Shiraz
  Alkohol
  14,00%
  60,00 kr
 3. Boutinot, The Reserve Bank Red 2014
  Boutinot, The Reserve Bank Red 2014
  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,00%
  60,00 kr
 4. Boutinot, Ca´di Ponti Cataratto 2016
  Boutinot, Ca´di Ponti Cataratto 2016

  En moden, alsidig og imødekommende tør hvidvin fra det vestlige Sicilien. Attraktive aromaer af blomster, fersken, tropiske frugter og en antydning af fennikel. Den afrundede og forsigtige sukkersøde smag på ganen er afbalanceret med en frisk lækker syre.

  Ville købe igen?
  Druetype
  Cataratto 100%
  Alkohol
  13,00%
  75,00 kr
 5. Boutinot, Percheron Cinsault 2016
  Boutinot, Percheron Cinsault 2016

  Fantastisk Cinsault lavet på 65-år-gamle vinstokke! Frisk, forførende og utrolig levende duft af søde kirsebær og fornemmelser af jordede undertoner. Vinen har en nærmest svævende lethed i munden, hvor en vibrerende syre og lave taninner munder ud i en lang og flot kirsebærpræget eftersmag. Nyd den lettere afkølet.

  Ville købe igen?
  Druetype
  Cinsault
  Alkohol
  14,00%
  75,00 kr
 6. Boutinot, Percheron Chenin/Viognier 2016
  Boutinot, Percheron Chenin/Viognier 2016

  Vinen er et blend af Chenin Blanc og Viognier. En fortræffelig duo hvor Viognier blødgør den friske syre fra Chenin-druen. Meget aromatisk med fornemmelser af pære, passionsfrugt og hvide blomster. Vinen er på samme tid både fyldig og frisk, altså med god fedme og citrusnoter i eftersmagen. En charmerende og bredtfavnende hvidvin, der kan det hele.

  Ville købe igen?
  Druetype
  Chenin Blanc
  Alkohol
  13,00%
  75,00 kr
 7. Boutinot, Percheron Shiraz/Mourvedre 2016
  Boutinot, Percheron Shiraz/Mourvedre 2016

  Blød og rund vin med mørke bær, chokoladenoter og krydderier. Her er tale om en vinøs (14,5%) vin, og den kraftfulde karakter og de solmodne mørke frugter giver vinen en lang og fyldig eftersmag.

  Ville købe igen?
  Druetype
  Mourvèdre 30% Shiraz 70%
  Alkohol
  14,50%
  75,00 kr
 8. Boutinot, Casalotta Spumante Brut
  Boutinot, Casalotta Spumante Brut
  Ville købe igen?
  Alkohol
  11,50%
  80,00 kr
 9. Boutinot, Soldiers Block Shiraz 2016
  Boutinot, Soldiers Block Shiraz 2016

  En flot Shiraz fra Boutinots team i Australien. Meget aromatisk med lyse frugtige nuancer af kirsebær, brombær og et hint af vanilje. Vinen er både frisk, med god syre og super saftig. Frugten er pakket pænt ind i elegante silkebløde tanniner. Der bliver tilføjet 5% Malbec i blended for at give ekstra strukturel punch og power.

  Ville købe igen?
  Druetype
  Malbec 5% Shiraz 95%
  Alkohol
  14,50%
  85,00 kr

Boutinot

9 varer

pr. side