Ca' del Baio, Piemonte, Italien

Ca' del Baio, Piemonte, Italien

Ca' del Baio er et lille familieforetagende, som dels har parceller i nærheden af landsbyen Treiso (Valgrande, Marcarini) kun 7 km. fra Alba og dels i selve Barbaresco - nærmere bestemt marken "Asili" syd for landsbyen. "Asili" har i Barbaresco området samme status som f.eks. en Grand Cru mark i Bourgogne.

Selve Ca' del Baios "Cantina" (vingård) ligger i Treiso, og selvom man på gården finder moderne vinificeringsudstyr, går vintraditionen i familien helt tilbage til 1880. I dag produceres firmaets vine af faderen Giulio Grasso og datteren Paola, som efter overståede ønologstudier nu arbejder i kælderen.

Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1 stk
3 stk
2 stk
1 stk
1 stk
2 stk

Ca' del Baio, Piemonte, Italien

5 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
  1. Ca'del Baio, Moscato d'Asti
    Ca'del Baio, Moscato d'Asti

    Moscato d´Asti fra Ca´ del Baio har en nærmest perfekt balance mellem sødme og friskhed. Den har Moscato druens sarte og eksotiske frugtkarakter men virker ikke overvældende. Det er en meget charmerende og delikat mousserende vin, som vil egne sig fint til en velkomstdrink, til en dessert eller til et lille glas i utide. Som alle Moscato d´Asti bør den drikkes ung.

    Ville købe igen?
    Alkohol
    5,00%
    Land
    Italien
    Før 129,00 kr 99,00 kr
    Spar 30,00
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
  2. Ca'del Baio, Dolcetto d'Alba Lodoli 2017
    Ca'del Baio, Dolcetto d'Alba Lodoli 2017

    Lodoli rødvinen har en flot violetrød farve, og i duften er den meget umiddelbar og elegant med toner af kirsebær og hindbær. I smagen har vinen en god sødme med en rank, sprød og elegant stil. Det er en meget klassisk Dolcetto d´Alba, hvor finesse, rankhed og frugt kommer mere frem end struktur og styrke.

    Dolcetto Lodoli er en rødvin der vil egne sig fint til forretter, pålæg og salater samt til f.eks. pastaretter eller risottoer med fjerkræ. Serveres ved ca. 16 grader.

    Ville købe igen?
    Druetype
    Dolcetto 100%
    Alkohol
    13,00%
    Land
    Italien
    Serveringsforslag
    Før 129,00 kr Fra 117,00 kr
    Spar 12,00
    • Pris pr. stk. v/1 stk.: 129,00 kr
    • Pris pr. stk. v/6 stk.: 117,00 kr
    Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
  3. Ca'del Baio, Barbera d'Alba, Paolina 2017
    Ca'del Baio, Barbera d'Alba, Paolina 2017

    Barbera Paolina er meget koncentreret og har generelt godt af lidt iltning på karaffel inden servering. I duften finder man toner af mørke bær, krydderier, kardemomme og honningkager. Smagen udvikler sig fint i glasset med toner af blommer, mørke kirsebær og friske mandler. Det er en rødvin, som er bedst efter 4-5 års modning.
    Den vil egne sig fint til retter med svine-, kalve- eller lammekød, samt fjerkræ og ikke for kraftige oste. På grund af sit dejlige krydderi er den også perfekt til vildt. Den har absolut krav på et stort glas.

    Ville købe igen?
    Druetype
    Barbera 100%
    Alkohol
    14,00%
    Land
    Italien
    Serveringsforslag
    129,00 kr
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
  4. Ca'del Baio, Barbaresco Asili 2016
    Ca'del Baio, Barbaresco Asili 2016

    Barbaresco Asili fra Ca´ del Baio er klassisk lavet på 100% Nebbiolo druer, som udelukkende kommer fra marken "Asili" – en af de mest ansete vinmarker i området. Familien Grasso ejer 3 ha. beplantet i 1967, 1969,1971, 1985 og 2000. Kun de bedste klaser på marken bliver udvalgt til produktion af denne vin. Gæringen varer i ca. 15 dage i temperaturregulerede tanke. Derefter bliver vinen lagret i ca. 24 måneder på klassiske nye franske (50%) og slovenske "barriques" à 225 l. Det lange ophold på nye egetræsfade tilfører selvfølgelig vinen en ekstra dimension og et stort modningspotentiale.

    I farven er rødvinen dyb mørkerød, og duften har karakterer af tobak, peber, cedertræ og samtidig søde, modne kirsebær og marcipan. Allerede i sin unge alder giver vinen utroligt meget fra sig. Smagen er enestående kompleks, maskulin, med mange smagsnuancer og en balance mellem frugt, fylde og finesse, som er sjælden for en vin på over 13,5% i alkohol! Serverer man den inden for de første 4-5 år efter aftapningen, bør den åbnes 1-2 timer inden servering og evt. iltes på karaffel.

    Barbarsco Asili vil egne sig fint til lam, kalv, oksekød eller vildt. Serveres i et stort glas.

    Ville købe igen?
    Druetype
    Nebbiolo 100%
    Alkohol
    15,00%
    Land
    Italien
    Serveringsforslag
    Før 359,00 kr Fra 322,00 kr
    Spar 37,00
    • Pris pr. stk. v/1 stk.: 359,00 kr
    • Pris pr. stk. v/2 stk.: 322,00 kr
    Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
  5. Ca'del Baio, Barbaresco Pora 2004
    Ca'del Baio, Barbaresco Pora 2004

    Barbaresco Pora kommer fra Cru marken Pora som er nabo til marken Asili.

    Marken er beliggende ca. 250 moh. med en vest vendt skråning og en jordbund bestående af kalk og grå-blå mergel. Vinstokkende på Pora er plantet i 1980. Årgang 2004 var det første år hvor vinen blev vinificeret seperat og fremstillet som en enkeltmarks vin.



    Vinen lagres 30 måneder på 500 liters fade og herefter lagre vinen 10 måneder i flasken.

    Ville købe igen?
    Druetype
    Nebbiolo 
    Alkohol
    14,00%
    Land
    Italien
    499,00 kr

Ca' del Baio, Piemonte, Italien

5 varer

pr. side