Swipen voor 2 additionele foto's

Ca' La Bionda, Amarone Ravazzol 2011

Ville købe igen?
445,00 kr
Indhent tilbud
Levering 1-2 hverdage
Serveringsforslag
Information
Type
Rødvin
Alkohol
16,01
Proptype
Kork
Flaskestørrelse
75 cl
Område
Veneto
År
2011
Sub Area
Valpolicella
Serveringsforslag
Krydrede retter Mørkt kød Oste - kraftige
Druetype
Corvina 70% Corvinone 10% Rondinella 20%
Om produktet

Den stejle skråning Ravazzol er almindeligt anerkendt som en af områdets fineste og giver da også en mono-cru Amarone med et enestående udtryk. De håndselekterede druer fra gamle planter undergår gennem ca. 100 dage en apassimento naturale i åbne tørrefaciliteter, og mister ca. 40% af deres vægt.

De yder en Amarone, der er bemærkelsesværdigt graciøs og mineralsk, vægtig og intens, men uden at være tung, og med en betagende, nuanceret rigdom af sanseproducerende stoffer. Florale noter blandes med kandiseret frugt, brombær …og så disse karakteristiske kirsebær i alskens afskygninger. I munden både frodig, generøs og raffineret og med en dyb, sanseberusende karakter. Frugten har nerve og spændstighed fra en balancerende syre og en smidig tanninstruktur. En Amarone af ubestridelig skønhed.

Andre populære

  1. Ca' La Bionda, Amarone Ravazzol 2011
    Ca' La Bionda, Amarone Ravazzol 2011

    De yder en Amarone, der er bemærkelsesværdigt graciøs og mineralsk, vægtig og intens, men uden at være tung, og med en betagende, nuanceret rigdom af sanseproducerende stoffer. Florale noter blandes med kandiseret frugt, brombær …og så disse karakteristiske kirsebær i alskens afskygninger. I munden både frodig, generøs og raffineret og med en dyb, sanseberusende karakter. Frugten har nerve og spændstighed fra en balancerende syre og en smidig tanninstruktur. En Amarone af ubestridelig skønhed.

    Ville købe igen?
    Druetype
    Corvina 70% Corvinone 10% Rondinella 20%
    Alkohol
    16,01%
    Serveringsforslag
    445,00 kr
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
  2. Ca' La Bionda, Recioto di Valpolicella 2011
    Ca' La Bionda, Recioto di Valpolicella 2011

    Le Tordare ligger særdeles favorabelt på en østvendt bakkeskråning ca. 300 moh. Høsten starter typisk i de sidste 10 dage af september. Druerne håndselekteres strengt og ligger i særlige tørrekasser – arelle – på gårdens fruttaio, eller tørrerum, frem til slut marts eller medio april. Efter dehydrering har de tørrede druer opnået et så højt sukkerhindhold at vinen efter den alkoholiske gæring har et restsukkerindhold på omkring 120-180 gram sukker/liter.

    Den færdige Recioto er rig og overstrømmende og er med sit store og yndefulde særpræg utvivlsomt en af regionens fineste. Den aromatiske profil har noter af rosenblomster-blade, likørlignende noter af hindbær og kirsebær og så en helt særlig mineralitet.

    Ville købe igen?
    Alkohol
    13,00%
    Serveringsforslag
    329,00 kr
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud