Swipen voor 2 additionele foto's

Ca' La Bionda, Recioto di Valpolicella 2011

Ville købe igen?
329,00 kr
Udsolgt
Serveringsforslag
Information
Type
Dessertvin
Alkohol
13,00
Proptype
Kork
Dyrkning
Traditionel
Flaskestørrelse
50 cl
Område
Veneto
Lagring
4;10 år fra høstår
År
2011
Sub Area
Valpolicella
Serveringsforslag
Desserter - svagt søde Oste - kraftige
Om produktet

Le Tordare ligger særdeles favorabelt på en østvendt bakkeskråning ca. 300 moh. Høsten starter typisk i de sidste 10 dage af september. Druerne håndselekteres strengt og ligger i særlige tørrekasser – arelle – på gårdens fruttaio, eller tørrerum, frem til slut marts eller medio april. Efter dehydrering har de tørrede druer opnået et så højt sukkerhindhold at vinen efter den alkoholiske gæring har et restsukkerindhold på omkring 120-180 gram sukker/liter.

Den færdige Recioto er rig og overstrømmende og er med sit store og yndefulde særpræg utvivlsomt en af regionens fineste. Den aromatiske profil har noter af rosenblomster-blade, likørlignende noter af hindbær og kirsebær og så en helt særlig mineralitet.

Andre populære

  1. Ca' La Bionda, Amarone Ravazzol 2011
    Ca' La Bionda, Amarone Ravazzol 2011

    De yder en Amarone, der er bemærkelsesværdigt graciøs og mineralsk, vægtig og intens, men uden at være tung, og med en betagende, nuanceret rigdom af sanseproducerende stoffer. Florale noter blandes med kandiseret frugt, brombær …og så disse karakteristiske kirsebær i alskens afskygninger. I munden både frodig, generøs og raffineret og med en dyb, sanseberusende karakter. Frugten har nerve og spændstighed fra en balancerende syre og en smidig tanninstruktur. En Amarone af ubestridelig skønhed.

    Ville købe igen?
    Druetype
    Corvina 70% Corvinone 10% Rondinella 20%
    Alkohol
    16,01%
    Serveringsforslag
    445,00 kr
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
  2. Ca' La Bionda, Recioto di Valpolicella 2011
    Ca' La Bionda, Recioto di Valpolicella 2011

    Le Tordare ligger særdeles favorabelt på en østvendt bakkeskråning ca. 300 moh. Høsten starter typisk i de sidste 10 dage af september. Druerne håndselekteres strengt og ligger i særlige tørrekasser – arelle – på gårdens fruttaio, eller tørrerum, frem til slut marts eller medio april. Efter dehydrering har de tørrede druer opnået et så højt sukkerhindhold at vinen efter den alkoholiske gæring har et restsukkerindhold på omkring 120-180 gram sukker/liter.

    Den færdige Recioto er rig og overstrømmende og er med sit store og yndefulde særpræg utvivlsomt en af regionens fineste. Den aromatiske profil har noter af rosenblomster-blade, likørlignende noter af hindbær og kirsebær og så en helt særlig mineralitet.

    Ville købe igen?
    Alkohol
    13,00%
    Serveringsforslag
    329,00 kr