Canonica A Cerreto, Chianti Classico 2012

139,00 kr
Udsolgt
Serveringsforslag
Information
Type
Rødvin
Land
Italien
Område
Toscana
Underområde
Chianti Classico
Årgang
2012
Flaskestørrelse
75 cl
Alkohol %
14,50
Druer
Merlot 10% Sangiovese 90%
Serveringsforslag
Grøntsagsretter & salater Krydrede retter Mørkt kød Oste - milde
Om produktet

Canonica a Cerreto er beliggende i den sydlige ende af Chianti Classico regionen i Castelnuovo Berardenga. Det er en gammel klassisk vingård som i de senere år igen er kommet på private hænder. I 2003 byggede Bernabei familien en top moderne vinkælder. Vinmarkerne ligger på et plateau nær ved Siena og der er beplantet med 80 % Sangiovese, 10 % Cabernet Sauvignon og 10 % Merlot. I alt har vingården 21 hektar med vinmarker som ligger 350 meter over havet. Alle vine gæres i ståltanke med temperaturkontrol og lagres i små egetræsfade.

Intens og levende Chianti fra god producent. En vin hvor duften er fyldt med noter af røde kirsebær, roser og en herlig krydret note til sidst. Fyldig og blød i smagen med en medium mængde tanniner og en herlig balancerende frugtsyre. Intens og dejlig ren eftersmag.

En herlig frisk Chianti Classico der er fremstillet med 90 % Sangiovese og 10 % Merlot. Druerne er høstet fra vingårdens marker der ligger 350 meter over havet. Gæringen er foretaget i ståltanke med temperaturstyring og efterfølgende lagret i 12 måneder på franske egetræsfade.

Italien