Cape Mentelle

Cape Mentelle

Pioneren ved Margaret River.

Med sin placering fire timers kørsen syd for Perth, hovedstaden i Vestaustralien, kan Margaret River betegnes som en af de mest fjerntliggende vindyrkningsregioner i verden.
Havets markante indfyldelse på klimaet i regionen giver milde, våde vintre og varme, tørre somre. Dette giver vine af stor personlighed og variation, fyldige og tunge smagsnuancer samt konsekvent, høj kvalitet år efter år.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1
1
2
2
1
1
2

Cape Mentelle

3 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Cape Mentelle, Sauvignon Blanc - Semillon 2014
  Cape Mentelle, Sauvignon Blanc - Semillon 2014

  Cape Mentelles Sauvignon Blanc - Semillon er et klassisk Margaret River blend, hvor målet er at bevare så meget frugt intensitet og regional karakter som muligt, og samtidig skabe en fuld aromatiseret karakteristisk hvidvin.

  Stilen fremhæver den friske frugt fra begge drue sorter med den ekstra kompleksitet og fylde, der kommer fra den mindre andel af vinen, som er gæret på egetræs fade.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,50%
  Serveringsforslag
  Før 165,00 kr 120,97 kr
  Spar 44,03
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Cape Mentelle, Cabernet Merlot 2012
  Cape Mentelle, Cabernet Merlot 2012

  Denne Cabernet Merlot fra Cape Mentelle er inspireret af de klassiske rødvine fra Bordeaux i Frankrig. Cape Mentelle har gennem årene opbygget et renomme for at lave fantiske vine på Bordeaux blandingen, som klimaet og undergrunden i Margaret River området er perfekt velegnet til.

  Vinen forener den dybe og strukturede Cabernet Sauvignon med den mørke frugt og farve fra Merlot, som ved en blanding giver en rund og fyldig vin.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,50%
  Serveringsforslag
  199,00 kr
 3. Cape Mentelle, Cabernet Sauvignon 2011
  Cape Mentelle, Cabernet Sauvignon 2011

  Cape Mentelle har en lang historie med at lave Cabernet Sauvignon af høj og konsistent kvalitet i Margaret River, fra et være en pioner inden i 1970'erne til i dag at være en benchmark producent i dag.
  Denne Cabernet Sauvignon er en enkeltmarks vin med en stil, der udvikler sig over tid, og hvor målet altid er at fremvise denne klassiske druesorts karakter, rigdom og terroir.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,50%
  Serveringsforslag
  479,00 kr

Cape Mentelle

3 varer

pr. side