Carlos Serres

Carlos Serres

Da vinlusen hærgede Frankrig i slutningen af 1800-tallet, drog mange vinbønder og négocianter fra Bordeaux mod syd til den nordlige del af Spanien. Charles Serres var en af dem. I 1885 slog han sig under navnet Carlos Serres ned i Riojas egentlige vinby, Haro, som ligger vestligst i hjertet af Rioja Alta. Han etablerede eget vineri i 1896 og var med sin entreprenøragtige attitude en af pionererne med hensyn til at udforske markeder på den anden side af Atlanten. Han var således også medstifter af Rioja’s Eksport Syndikat.

Carlos Serres ejer Finca El Estanque, som er 60 ha vinmarker plantet i 500 meters højde på ler- og kalkholdig jord med et højt indhold af grus. Vinstokkene blev plantet i starten af 1980’erne og har nu en perfekt alder. De består fortrinsvis af Spaniens kongedrue, Tempranillo, samt af mindre arealer med Maturana Tinta, Graciano, Viura og Mazuelo. Carlos Serres har også være pioner i arbejdet i vinmarken. Vinstokkene var blandt de første i Rioja, som blev opbundet i espalier. Det sikrer, at der er luft omkring drueklaserne, som derfor er naturligt sundere. Desuden sker der en ensartet modning af druerne. Druerne fra Finca El Estanque benyttes til Reservas, Gran Reservas og til den begrænsede produktion af Onomastica-serien. I dag stræber Carlos Serres med vinmager Roberto de Carlos ved roret efter at fremstille nutidig Rioja med en smag af fortiden og med tydeligt præg af det unikke mikroklima i Rioja Alta.

Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1 stk
2 stk
2 stk
1 stk

Carlos Serres

2 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Carlos Serres, Carlos Serres Old Vines 2016
  Carlos Serres, Carlos Serres Old Vines 2016

  100% Tempranillo fra mere end 50 år gamle vinstokke fra de bedste vinmarker omkring Haro. Vinen modner 6 måneder på amerikanske og franske egetræsfade, før den frigives. En intens duft af hindbær, mørke bær og vanille strømmer op af glasset. Den fyldige frugt fortsætter i munden og slutter af med en lang, balanceret eftersmag. Er fortræffelig til lam, pastaretter, gryderetter og ost. Vær lidt vovet og prøv den også til mørk chokolade.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,00%
  Serveringsforslag
  Før 75,00 kr Fra 69,00 kr
  Spar 6,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 75,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 69,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
 2. Carlos Serres, Carlos Serres Crianza 2014
  Carlos Serres, Carlos Serres Crianza 2014

  En elegant og ekspressiv Crianza lavet af 85% Tempranillo og 15% Garnacha. Farven er kirsebærrød med violette kanter. Duften byder på modne, røde frugter suppleret af krydderier og hint af lakrids fra fadlagringen. Vinen er kompleks, velstruktureret, frisk og frugtig. En alsidig madvin, som egner sig til stegt fisk med grøntsager, ris, pasta, lyst og rødt kød samt ost.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,50%
  Serveringsforslag
  Før 89,00 kr Fra 79,00 kr
  Spar 10,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 89,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 79,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
  Levering 2-3 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 2-3 hverdage
  Indhent tilbud

Carlos Serres

2 varer

pr. side