Swipen voor 2 additionele foto's

Castello della Sala, Cervaro della Sala Chardonnay 2014

Ville købe igen?
369,00 kr
Udsolgt
Serveringsforslag
Information
Alkohol
13,00
Type
Hvidvin
Land
Italien
Område
Umbrien
Flaskestørrelse
75 cl
Dyrkning
Traditionel
Årgang
2014
Proptype
Kork
Druer
Chardonnay 85% Øvrige 15%
Serveringsforslag
Fisk - fede Fisk - lys Grøntsagsretter Lyst kød Oste - milde
Om produktet

Da Marchese Niccolò Antinori - Piero Antinoris bedstefader - besluttede, at han ville producere kvalitetshvidvine, faldt valget naturligt nok på provinsen Umbrien, hvor han købte godset Castello della Sala. Det ligger på toppen af et klippefrem-spring 534 m. over havets overflade 18 km fra den historiske by Orvieto. Godset består af 483 hektar jord med 29 små gårde. Antinori familien har gjort et stort arbejde for at forbedre jorden, som dengang kun bestod af 52 hektar beplantet med oliventræer og vinstokke, og man har gennemrestaureret selve hovedbygningen, som stammer fra middelalderen. Især de store vine fra Bourgogne er inspiration for familien. Cervaro della Sala er en legendarisk vin i Italien. Det er den eneste vin, der har opnået topscore i samtlige årgange i den italienske vinguide Gambero Rosso, siden den blev produceret første gang i årgang 1985. Farven er gylden stråfarvet. Duften er meget frugtig og kompleks med strejf af vanilje og tydeligt præg af Chardonnaydruen. Smagen er fin og velstruktureret med Chardonnay- druens fylde og en god og fin frugtsyre til at skabe en fin balance og en meget lang eftersmag Vinen er sammensat af 80% Chardonnay samt 20% Grechetto.

Italien

Andre populære

 1. Castello della Sala, Antinori, Bramito Chardonnay 2017
  Castello della Sala, Antinori, Bramito Chardonnay 2017

  Bramito del Cervo er en hvidvin med mange kælenavne som ”Den lille Cervaro” eller ”lillebror til Cervaro”. Vinens navn Bramito del Cervo betyder ”Hjortens brølen”. Druerne dyrkes på udvalgte marker ved Castello della Sala godset i Umbrien tæt på den historiske by Orvieto. Bramito del Cervo er inspi-reret af husets store hvidvin fra samme gods Cervaro della Sala. Gæringen finder sted delvist på ståltanke ved kontrolleret lav temperatur og delvist på franske egefade kaldet barriques. Vinen beva-rer derved sin frugtagtige bouquet og aroma, men får samtidig en afdæmpet fadkarakter. Vinen lagres ikke på fad, men opbevares i ståltanke indtil flaske-aftapningen. Farven er strågylden og duften er sprød med en frugtagtig bouquet. Den har en fyldig og rund smag med god frugt.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,50%
  Serveringsforslag
  Fra 129,00 kr
  Spar 40,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 169,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 129,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Castello della Sala - Antinori, San Giovanni della Sala 2018
  Castello della Sala - Antinori, San Giovanni della Sala 2018

  San Giovanni della Sala er strågylden med grønne reflekser. Duften er elegant med strejf af lyse blomster og moden frugt som pære og banan. Smagen er fyldig, i god balance og med en lang eftersmag. Vinen har en dejlig friskhed, der gør den spændstig og levende og perfekt til skaldyr, lette fiskeretter og lyst kød.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,50%
  Serveringsforslag
  Fra 134,00 kr
  Spar 15,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 149,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 134,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 3. Castello della Sala, Antinori, Cervaro della Sala Chardonnay IGT 2016
  Castello della Sala, Antinori, Cervaro della Sala Chardonnay IGT 2016

  Cervaro della Sala er en legendarisk vin i Italien. Det er den eneste vin, der har opnået topscore i samtlige årgange i den italienske vinguide Gambero Rosso, siden den blev produceret første gang i årgang 1985. Farven er gylden stråfarvet. Duften er meget frugtig og kompleks med strejf af vanilje og tydeligt præg af Chardonnaydruen. Smagen er fin og velstruktureret med Chardonnay- druens fylde og en god og fin frugtsyre til at skabe en fin balance og en meget lang eftersmag Vinen er sammensat af 80% Chardonnay samt 20% Grechetto.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,50%
  Serveringsforslag
  Fra 416,00 kr
  Spar 53,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 469,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 416,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud