Swipen voor 2 additionele foto's

Chateau Pierrail, Chateau Pierrail Blanc 2015

Ville købe igen?
95,00 kr
Udsolgt
Serveringsforslag
Information
Type
Hvidvin
Alkohol
13,00
Appellation
AOP
Land
Frankrig
Område
Bordeaux
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Dyrkning
Traditionel
Årgang
2015
Proptype
Kork
Druer
Sauvignon Blanc 60% Sauvignon Gris 25% Sémillon 15%
Serveringsforslag
Apéritif Fisk - lys Fjerkræ Grøntsagsretter
Om produktet

Château Pierrail blev bygget i det 17. århundrede på fundamenterne af en gammel middelalderborg. Slottet, der siden 1970 har tilhørt Jacques og Alice Demonchaux, befinder sig på Garonne-flodens højre bred, syd-øst for Saint-Émilion.

Hele ejendommen omfatter 200 hektar, hvoraf 30 hektar er tilplantet med vinstokke. Vinmarkerne nyder en perfekt placering på et lille plateau, der skråner svagt mod syd. Jordbunden består her af præcis de samme ler- og kalkholdige formationer, vi også kender fra Saint-Émilion-distriktet.
Netop kombinationen af fremragende jordbundsforhold, velvalgte druesorter, og den dygtighed og omhu, Jacques og Alice Demonchaux lægger i alle led af fremstillingen, er baggrunden for den fremragende og konstante kvalitet, vinen fra Château Pierrail tilbyder.

Slottet producerer en rødvin, en rosé og to forskellige hvidvine (en fadlagret, en ufadlagret). Og helt objektivt må vi sige, at denne Château Pierrail Blanc uden tvivl er et af de bedste hvidvinskøb, man kan gøre i Bordeaux i dag!

Frankrig