Swipen voor 2 additionele foto's

Cims de Porrera, Solanes Priorat 2007

Ville købe igen?
195,00 kr
Udsolgt
Information
Alkohol
14,50
Om produktet

Solanes betragtes som Cims de Porreras 2. vin, hvor 1. vinen hedder Cims de Porrera ”Classic”. Vinen er lavet på 50% Carinyena, 20% Garnatxa, 15% Cabernet Sauvignon, 10% Merlot og 5% Syrah.

Solanes har en flot, dyb og mørk ruby farve, og i duften byder den på umiddelbare, krydrede og eksotiske nuancer, som tyder på en meget kompleks, sødmefuld men samtidig struktureret rødvin. Smagen er meget indtagende, frugtrig og sprød med toner af mørke kirsebær, lakrids og en smule vanille. I eftersmagen er rødvinen utrolig charmerende med krydrede og samtidig runde og frugtrige toner. På trods af sin kraft og ungdom er det en vin, som er dejlig at drikke ung. Den vil f.eks. klæde kalvekød, grillet fjerkræ eller sammenkogte retter med lam eller svinekød – gerne med tomater, rød peber og krydderurter.

Andre populære

 1. Cims de Porrera, Garnatxa Priorat 2007
  Cims de Porrera, Garnatxa Priorat 2007

  Garnatxa de Cims de Porrera er lavet på ren Garnatxa (Garnacha), som hentes på udvalgte parceller omkring landsbyen Porrera, hvor vinstokkene er mellem 60 og 108 år gamle. En jordbund af skiffer og en højde på 350-600 m. samt vinstokkenes alder giver et lille udbytte og en langsom modning, der til gengæld giver utrolig koncentrerede druer. Klaserne bliver håndplukket i kurve af max. 12 kg. for at undgå masning under transporten. Druerne bliver afstilket men ikke mast, før de gennemgår en gæring i 25 dage i åbne tanke med løbende omrøringer for at give god iltning. Til sidst bliver vinen modnet i 16 måneder på træfade af eg fra Allier.

  Garnatxa har en flot, blank, rubinrød farve. Duften er meget åben og aromatisk, med toner af mørke bær, krydderier og røgede nuancer til sidst. I smagen er vinen ligeledes meget udtryksfuld og samtidig meget kødfuld og struktureret. Den slutter med nuancer af syltede bær samt en god finesse og mineralitet. En kraftig men meget harmonisk Priorat.

  Ville købe igen?
  Druetype
  Garnacha 100%
  Alkohol
  14,50%
  Serveringsforslag
  Før 550,00 kr Fra 510,00 kr
  Spar 40,00 kr
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 550,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 510,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud