Cottage Garden

Cottage Garden

Cottage Garden er en serie af vine, hvor udgangspunktet er  udvalgte, vellavede  vine, som alle er tro mod deres druemæssige ophav og ikke mindst deres geografiske oprindelse. Cottage Garden er det måske nok hurtigst voksende brand indenfor australsk vin i specialhandelen. Om det er Pinot Noir fra Pathaway eller Shiraz fra Barossa eller McLaren Vale , så udtrykker Cottage Garden en typicitet i forhold til terroir og druer.

I Cottage Garden er der to serier. Den første er den ”almindelige” Cottage Garden,  hvor blendet af vinen løbende bliver justeret for at sammensætte en så harmonisk, spændende og indsmigrende vin som muligt. Den anden serie er den eksklusive Limited Edition, som er et antal fade, der er særligt udvalgt for deres høje kvalitet og som skifter løbende.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Land
1
Serveringsforslag
1
1
1

Cottage Garden

1 vare

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Cottage Garden Chardonnay 2017
  Cottage Garden Chardonnay 2017

  Chardonnay Cottage Garden har druens klassiske nuancer i duften, med toner af hvide ferskner, pære og lime. I smagen er vinen meget frisk og liflig, med citrustoner først, men den udvikler hurtigt en god fedme og fylde, som helt klart er blevet forstærket af opholdet på træfade.

  En klassisk australsk Chardonnay, som kan nydes uden mad til, og som vil egne sig fint til skaldyrs- eller fiskeretter eller til gratinerede retter.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,00%
  Serveringsforslag
  75,00 kr

Cottage Garden

1 vare

pr. side