Swipen voor 2 additionele foto's

Deakin Estate, Artisans Blend Shiraz-Cabernet Sauvignon 2015

Ville købe igen?
69,00 kr
Udsolgt
Serveringsforslag
Information
Type
Rødvin
Alkohol
13,50
Proptype
Skruelåg
Flaskestørrelse
75 cl
Område
Victoria
År
2015
Serveringsforslag
Mørkt kød Vildt
Druetype
Cabernet Sauvignon  Syrah 
Druetype
Cabernet Sauvignon Syrah
Om produktet

Australiens Victoria Red Cliffs område

Deakin Estate i Victorias Red Cliff’s område er den ene af de to ejendomme, der udgør Wingara Wine Group. Den anden er Katnook Estate i Coonawarra.

Victorias Red Cliffs område blev etableret i 1880. Få år efter var området et af de mest produktive i Australien. Klimaet er varmt, tørt, og der er gode forsyninger af vand fra Murray River. Sammen med de bedste og mest up to date metoder i vinmarkerne sikrer det hvert år Deakin Estate perfekt modne og struttende sunde druer.


Deakin Estate

”Australsk Mester” når det gælder pris/kvalitet


Deakin Estate nyder stor anseelse og er kendt for at levere Australiens bedste pris/kvalitets forhold. Hele vejen fra vinmarkerne og til den færdige vin aftappes er kvalitet og value for money da også nøgleordene for Deakin’s vinmager, den sympatiske og blændende dygtige, Phil Spilmann.

Phil Spilmann høster de enkelte parceller selektivt og med små variationer i druernes modenhed. Det giver større variation i den færdige vins aromatiske spektrum og dermed mere kompleksitet.


Artisan’s Blend Shiraz Cabernet

Denne Deakin vin er fremstillet af Australiens ”nationaldrue” Shiraz, der giver frugt og spice, og den internationalt meget udbredte Cabernet Sauvignon, der giver vinen farve, struktur og karakter. En fusion, der virker og giver en helstøbt, harmonisk og balanceret vinoplevelse.

Du fornemmer straks den sunde frugt, der altid kendetegner Deakin’s vine. Stilen er generøs og appetitlig og der er en ungdommelig charme og en god koncentration, der gør vinen meget velegnet til langt de fleste medium og kraftige retter. Også perfekt Grillvin!
 

Andre populære

 1. Deakin Estate, Artisans Blend Chardonnay-Pinot Grigio 2017
  Deakin Estate, Artisans Blend Chardonnay-Pinot Grigio 2017

  I vinens duft forenes den let eksotiske Chardonnay med den mere pågående friske Pinot Gris. Smagen domineres af Chardonnay-druens letgenkendelige fedme og fylde, og ligesom i duften byder Pinot Gris-druen ind med en intensitet og sprødhed, der gør helhedsindtrykket perfekt afbalanceret - vinen er på én gang mættende og læskende.


  Nyd vinen op til tre år fra høståret, gerne som ledsager til pasta, fisk og skaldyr, vegetarretter eller slet og ret som et glas i ”utide”.

   

  Ville købe igen?
  Druetype
  Chardonnay  Pinot Grigio 
  Alkohol
  13,00%
  Serveringsforslag
  Før 69,00 kr Fra 59,00 kr
  Spar 10,00 kr
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 69,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 59,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere