Domaine de la Mordoree

Domaine de la Mordoree

Domaine de la Mordoree ligger ideelt placeret på skillevejen mellem Provence og Languedoc, og her fremstilles nogle af de største vine i verden: Chateauneuf-du-Pape, Lirac og Tavel.

Filosofien er ret enkel: Der skal produceres de størst mulige vine! Og det gør man så ud fra nøje udvalgte parceller, den højeste kvalitet af druer samt en meget miljøvenlig dyrkningsmetode, der både kombinerer tradition og modernitet. 

Netop omsorg for miljøet er af stor betydning her. De etiske regler her er baseret på dyb respekt for naturen, og anvendes således på alle leder og kanter i produktionen for at sikre, at kommende generationer kan leve i harmoni med vores kulturarv. Som man siger her:  Vi er forbipasserende på Jorden, vores tilstedeværelse er flygtig, og vi er her ikke for at udtømme vores ressourcer, men for at udvikle vores lands rigdomme. Denne filosofi har vejledt dem i 15 år, og indsatsen har været særlig kraftig i løbet af de seneste 5 år. Nøgleordet i denne tilgang, både i udformningen og ånd, er respekt. Respekt for naturen, respekt for mennesket og respekt for kunder.

Heraf kommer også inspirationen til navnet på Domainet: Mordoree er det poetiske kælenavn, der anvendes lokalt for den skovsneppe, der flyver over vinmarkerne under sine vandringer. 

Fra 2013 er vinmarkerne certificeret  økologiske - agriculture biologique.

Domaine de la Mordoree blev grundlagt i 1986 med små 5 hektar og har været drevet af Fabrice og Christophe Delorme. Desværre gik Christophe bort i 2015, men Fabrice driver vingården videre. 1989 lykkedes det de flittige brødre at udvide til 60 ha. beliggende i 8 forskellige regioner i det sydlige Rhone-dalen. Siden da vil vin anmeldernes roser ingen ende tage, og Mordoree regnes i dag for en af de absolut bedste producenter af Lirac, Tavel og Chateauneuf-du-Pape. En af vinene herfra har da også opnået de magiske 100 Point af Parker, der også har optaget Mordoree i sin bog over de bedste vingårde i verden

Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Domaine de la Mordoree

3 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Mordorée, Chateauneuf-du-Pape Reine des Bois 2013
  Mordorée, Chateauneuf-du-Pape Reine des Bois 2013
  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,51%
  Før 499,00 kr 344,68 kr
  Spar 154,32
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Mordorée, Tavel Rose, La Dame Rousse 2013
  Mordorée, Tavel Rose, La Dame Rousse 2013

  Klassisk skøn Tavel fra en Top-producent i området. Meget frugtrig i næsen med masser af jordbær, kirsebær og pink grape. Smagen er velafbalanceret, rund og frisk afsluttende med mineraler og stor finesse.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,02%
  Serveringsforslag
  165,00 kr
 3. Mordorée, Chateauneuf-du-Pape Reine des Bois 2014
  Mordorée, Chateauneuf-du-Pape Reine des Bois 2014

  Ren, fokuseret og enormt elegant er nøgleordene på denne vin. 2014 Châteauneuf du Pape Cuvee de la Reine des Bois minder om 2006 med den smukke frugt, medium til fyldige rigdom, samt en solid og tæt koncentration og længde. Lavet af 75% Grenache, 14% Mourvèdre, 7% Syrah og 2% hver af Counoise og Vaccarese. 70% er lagret i rustfri ståltanke og 30% i fade. Denne årgang vil være drikkemoden tidligt, men vil dog stadig have 10-15 års levetid.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,50%
  Serveringsforslag
  499,00 kr

Domaine de la Mordoree

3 varer

pr. side