Domaine Terres de Velle

Domaine Terres de Velle

Det unge og dynamiske par, Sophie & Fabrice ser jeg som nye top producenter i Côte de Beaune - med visioner om at nå det ypperligste; - og de er mere end godt på vej! De startede deres eventyr på Domaine des Terres de Velle på knap 6 ha. i 2009, og deres 2011’ere f.eks. er aldeles fremragende.
Med parceller i Chassagne-Montrachet, Puligny-Montrachet, Meursault, Auxey-Duresses, Monthelie og Volnay repræsenterer de nogle af de bedste og mest klassiske appellationer i Côte de Beaune. De er endnu ikke certificerede; men arbejder efter biologisk vinproduktion og har naturligvis månens faser med i processerne. Udstyret er enkelt og smagfuldt, og indholdet i flaskerne udtrykker renhed, finesse og balance med en fin kødfuldhed. Fabrice har en sikker hånd og en god næse for at udtrykke appellationernes typicitet.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1
2
2
1
1

Domaine Terres de Velle

3 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Terres de Velle, Bourgogne Pinot Noir 2015
  Terres de Velle, Bourgogne Pinot Noir 2015

  I farven er denne Bourgogne Pinot Noir en smule lys, men det skal man ikke lade sig narre af. Duften melder om en god frugtrig fylde, med masser af nuancer af røde frugter (f.eks. kirsebær og hindbær) og en god sprødhed. Smagen er umiddelbar og frugtrig først, men vinen udvikler hurtigt god fedme, struktur og dybde. Den slutter med meget lækre nuancer af vilde skovbær samt milde krydderier. En meget harmonisk og klassisk Pinot Noir med et touch af kølighed, som gør den meget charmerende.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,01%
  Serveringsforslag
  Før 195,00 kr 157,55 kr
  Spar 37,45
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Terres de Velle, Volnay, Ez Blanches 2012
  Terres de Velle, Volnay, Ez Blanches 2012

  Denne Volnay er et skoleeksempel på en vin, der både kan have stor mineralitet og samtidig finesse. Farven er blank, rubinrød og i duften finder man rene, delikate nuancer af røde bær og lidt mandler. I smagen er det først og fremmest finessen og sprødhed som charmerer, men vinen har også en god velour og kompleksitet. En meget klassisk Volnay!

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,00%
  Fra 348,00 kr
  Spar 37,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 385,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 348,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 7-8 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 7-8 hverdage
  Indhent tilbud
 3. Terres de Velle, Chassagne-Montrachet, Les Platiere 2012
  Terres de Velle, Chassagne-Montrachet, Les Platiere 2012

  Druerne på marken La Platrière nyder af en perfekt modning og vinen er derfor meget aromatisk og kompleks i duften. Det er en vin som giver utrolig meget fra sig, både i duften og smagen - med både fede og intense nuancer, men også med en god struktur og friskhed i eftersmagen. En fantastisk og vedvarende harmoni!

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,00%
  Serveringsforslag
  425,00 kr

Domaine Terres de Velle

3 varer

pr. side