Domaines Schlumberger, Guebwiller, Alsace, Frankrig

Domaines Schlumberger, Guebwiller, Alsace, Frankrig

I dag er det Alain Beydon-Schlumberger (6. generation) og hans niece, Séverine Schlumberger (7. generation), som styrer det ca. 200 år gamle firma. Domaines Schlumberger ejer i dag 140 ha. vinmarker, hvor størstedelen ligger lige ovenfor Guebwiller på en skråning, som visse steder hælder 60 %… 70 ha. af Domaines Schlumbergers vinmarker ligger på Grand Cru-marker: Kitterlé, Kessler, Spiegel og Saering. De andre vinmarker ligger i Guebwiller-kommunen og få kilometer mod nord, bl.a. ved skråningerne Bollenberg og Bux.

Hos Schlumberger tager man såvel respekten for naturen som ønsket om at overdrage en bæredygtig produktion til de næste generationer alvorligt. På hele ejendommen har man siden 2001 produceret vinene efter kontrollerede Tyflo-principper (integreret landbrug). Fra samme tidspunkt har 60 ha. været dyrket økologisk, og siden 2006 er 30 ha. desuden dyrket bio-dynamisk.

Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk

Domaines Schlumberger, Guebwiller, Alsace, Frankrig

4 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Schlumberger, Princes Abbes, Pinot Blanc 2013
  Schlumberger, Princes Abbes, Pinot Blanc 2013

  Vinen har en flot lysegul, blank farve. I duften finder man først eksotiske toner af mode citrusfrugter samt toner af grønne blade. I smagen blander hvidvinens modne og frugtrige toner sig med et godt bid, med mineralske nuancer som giver god fylde. Pinot Blanc slutter meget frisk, delikat og læskende, næsten lidt perlende.

  Ville købe igen?
  Druetype
  Pinot Blanc 100%
  Alkohol
  12,50%
  Serveringsforslag
  119,00 kr
 2. Schlumberger, Grand Cru Spiegel Pinot Gris 2014
  Schlumberger, Grand Cru Spiegel Pinot Gris 2014

  Pinot Gris Grand Cru Spiegel har en blank, lysegul farve med grønne nuancer. I duften får man indtryk af en meget dyb og samtidig delikat hvidvin med nuancer af sprøde æbler, hvide ferskner, kvæde og spændende, røgede toner. I smagen finder man nuancer af meget modne druer, næsten i vendange tardive stil, men vinen har så meget friskhed, mineralitet og ungdom, at den virker utroligt harmonisk og levende. Også her finder man toner af ferskner og kvæde. Eftersmagen er enormt lang og delikat.

  Ville købe igen?
  Druetype
  Pinot Gris 100%
  Alkohol
  13,00%
  269,00 kr
 3. Schlumberger, Grand Cru Kitterle Gewurztraminer 2006
  Schlumberger, Grand Cru Kitterle Gewurztraminer 2006

  Gewürztraminer Grand Cru Kitterlé har en blank, citrongul farve med grønne nuancer. Duften er en smule lukket først men udvikler sig efter få sekunder til en ren eksplosion af aromaer. Her finder man krusemynte, nellike, vanille, kanel men også mere delikate nuancer af roser, lichtie og passionsfrugt. Smagen er utrolig sammensat og forførende med både gullige toner af eksotiske frugter men også en friskhed og finesse, som gør hvidvinen meget charmerende og liflg. Skønt hos en Gewürztraminer, som netop ofte har brug for bid. Eftersmagen er ekstrem lang og afslører en tanin, der giver vinen gemmepotentiale.

  Ville købe igen?
  Druetype
  Gewürztraminer 100%
  Alkohol
  13,50%
  Før 385,00 kr Fra 351,00 kr
  Spar 34,00 kr
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 385,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 351,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
 4. Schlumberger, Cuvee Christine Gewurztraminer 2007
  Schlumberger, Cuvee Christine Gewurztraminer 2007
  Ville købe igen?
  Druetype
  Gewürztraminer
  Alkohol
  13,00%
  599,00 kr

Domaines Schlumberger, Guebwiller, Alsace, Frankrig

4 varer

pr. side