Dominio de Pingus

Dominio de Pingus

Det, der næsten er mest overvældende ved Pingus, er den overvældende succes, som vinen har haft, lige fra den første årgang blev frigivet.
Primære årsag er nok, at supervinikonet Robert Parker gav fadprøven 96–100 points - en score som senere skulle blive fastsat til 99 points, hvilket var uhørt for en ukendt vin fra en lige så ukendt winemakers hånd.
Danske Peter Sisseck, som er manden bag denne topvin, havde som første spanske winemaker lavet en vin via utraditionelle metoder, som opnåede international anerkendelse. 
Pingus-vinen kommer fra tre parceller med ekstremt gamle
Tempranillo vinstokke.
Da Peter første gang lejede vinmarkerne, var de yderst forsømte. På trods af at jorden og vinstokkene havde den rigtige dræningsevne og alder, krævede det flere år, hvor man gennem et næsten genialt beskæringsarbejde fik rettet vinstokkene ud, sænket højden og beskåret dem tilpas meget tilbage og dermed lykkedes at give et naturligt lavt udbytte af den rette kvalitet.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1
2
1
1

Dominio de Pingus

2 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Dominio de Pingus, PSI 2015
  Dominio de Pingus, PSI 2015

  Vinen produceres på Dominio de Pingus - vingården hvor også Pingus og Flor de Pingus fremstilles.

  PSI er mørk i glasset. Flot og umiddelbar duft af røde frugter, friske violer og en let antydning af brombær likør. Smagen er intens og meget behagelig med en pulserende friskhed. Nydes af store glas.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,51%
  Serveringsforslag
  299,00 kr
 2. Dominio de Pingus, Flor de Pingus 2015
  Dominio de Pingus, Flor de Pingus 2015

  Duften har komplekse aromaer af ristet brød, kaffe, blåbær, brombær og lakrids. Smagen er meget tæt med en diskret sødme, fede, modne tanniner og en lang, kompleks og vedvarende eftersmag.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,51%
  Serveringsforslag
  799,00 kr

Dominio de Pingus

2 varer

pr. side