Finca Nueva, Rioja

Finca Nueva, Rioja

Finca Nueva blev startet i 2004 af den kendte winemaker fra Finca Allende, Miguel Angel De Gregorio. Miguels ønske med Finca Nueva er at skabe et kreativt frirum hvor han kan fremstille uhøjtidelige vine af høj kvalitet til attraktive priser.
Vinene bliver skabt i en stil som gør dem attraktive for dem som ønsker frugtdrevne og koncentrerede vine, og som måske stifter bekendtskab med Rioja for første gang.

Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
2 stk
2 stk
2 stk

Finca Nueva, Rioja

2 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Finca Nueva Crianza 2014
  Finca Nueva Crianza 2014

  Den kendte winemaker Miguel Angel De Gregorio fra Finca Allende står bag serien "Finca Nueva". Ideen med denne serie er at skabe vine som giver høj kvalitet til prisen og som er tilgænglige for alle. Vinene er således drevet af en koncentreret frugt hvor syre og tannin træder i baggrunden, og lader Tempranillo druens karakter spille frit. Finca Nueva Crianza bør serveres ved 14-16 grader, og vil bla. passe godt til simre retter, oksekød og lam.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,00%
  Serveringsforslag
  Før 150,00 kr 89,00 kr
  Spar 61,00
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Finca Nueva Reserva 2010
  Finca Nueva Reserva 2010

  Den kendte winemaker Miguel Angel De Gregorio fra Finca Allende står bag serien "Finca Nueva". Ideen med denne serie er at skabe vine som giver høj kvalitet til prisen og som er tilgængelige for alle. Vinene er således drevet af en koncentreret frugt hvor syre og tannin træder i baggrunden, og lader Tempranillo druens karakter spille frit. Reserva udgaven har tilbragt 24 måneder på fade. Dette bidrager med lette fadnoter, som sammen med den koncentrerede frugt, gør den velegnet til kød med stegeskorpe, eksempelvis okse, lam eller vildt. Server vinen ved 14-16 grader.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,00%
  Serveringsforslag
  185,00 kr

Finca Nueva, Rioja

2 varer

pr. side