Guerrieri Rizzardi

Guerrieri Rizzardi

Guerrieri-Rizzardis filosofi er at vinene skal fortsat smage af de lokale druer, og karakteren vil ikke ændre sig til alkoholrige vine med fokus på frugt frem for karakter. Al vin høstes som noget helt specielt for Veneto udelukkende fra egne marker. Man tilstræber økologisk vindyrkning og anvender afklippet græs til gødning. 
Specielt anbefalelsesværdig er enkeltmarksvinen Soave Costeggiola, som er et rigtigt godt eksempel på en hvidvin med stor personlighed med intens og ren frugt, – og befriende langt fra den internationale Chardonnay-stil. 
Topvinen Calcarole er absolut også et bekendtskab værd. Det er en enkeltmarks-Amarone, som kun laves i ekstraordinære årgange i et stærkt begrænset antal, hvorfor den er meget svær at få fat i.
Vi kan heller ikke undgå at give husets almindelige Amarone en stor anbefaling med på vejen - specielt de seneste årgange har været særdeles vellykkede!

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1
1
1
1
2
1
1
1
1

Guerrieri Rizzardi

4 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Guerrieri-Rizzardi, DOC Soave 2014
  Guerrieri-Rizzardi, DOC Soave 2014

  Duften er kompleks med nuancer af æbler, pærer og mandler. Smagen er tør, ren og sprød med behagelig lang, ren eftersmag.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,50%
  Serveringsforslag
  95,00 kr
 2. Guerrieri-Rizzardi, Rosso San Pietro 2016
  Guerrieri-Rizzardi, Rosso San Pietro 2016

  Et fremragende køb fra topproducenten, Guerreiri Rizzardi, der har produceret denne vin eksklusivt for den danske julehandel. Vinen er et spændende blend af Amarone-druerne, Corvina og Corvinone, samt en mindre portion Merlot. Alle druerne kommer fra egne marker i Valpolicella-regionen. Vinens fantastiske fylde og blødhed giver associationer til de noter, som kendetegner regionens kendte Amarone- og Ripassovine. De let krydrede og sødmefulde toner gør vinen som skabt til vildt, mørkt kød og ikke mindst julemaden.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,00%
  Serveringsforslag
  Fra 105,00 kr
  Spar 20,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 125,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 105,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 3. Guerrieri-Rizzard, Tacchetto Bardolino 2013
  Guerrieri-Rizzard, Tacchetto Bardolino 2013

  Parfumeret duft af kirsebær, hindbær og jordbær tilsat diskrete toner af krydderier. Smagen har medium syre og en meget umiddelbar frugt. Let og tilgængelig vin med fine toner af kirsebær i eftersmagen.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,00%
  Serveringsforslag
  125,00 kr
 4. Guerrieri-Rizzardi Amarone Calcarole 2011
  Guerrieri-Rizzardi Amarone Calcarole 2011

  Husets absolutte stolthed er en enkeltmarks Amarone ved navn Calcarole. Denne vin bliver hentet fra den stenede skrænt Calcarole, som er beliggende i hjertet af Negrar i Classico-området. De 5 hektar, som familien ejer af denne vinmark, er hovedsagligt beplantet med Corvina, som skaber de absolut bedste resultater i distriktet.

  Vinifikation
  Traditionel fremstilling med tørring på stråmåtter inden presning. Gæringen finder sted i fade på mellem 18 og 25 hl. Når gæringen er tilendebragt, lægges vinen 12 måneder på fade af 5 hl og efterfølgende 24 måneder på fade af 25 hl.
  Ville købe igen?
  Alkohol
  16,00%
  Serveringsforslag
  Fra 597,00 kr
  Spar 53,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 650,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 597,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud

Guerrieri Rizzardi

4 varer

pr. side