Hawk Crest

Hawk Crest

Stag's Leap Wine Cellars har produceret Hawk Crest-vine siden 1974 med henblik på at lave imødekommende, frugtbetonede og elegante vine af høj rigtig høj kvalitet, men også med lagringspotentiale. 
I årenes løb har Hawk Crest Winery og winemaker Mark Smith omhyggeligt udvalgt specifikke vinmarker i nogle af Californiens mest lovende voksende områder. Bare 15 miles nord for Napa Valley er Red Hill Lake County den primære kilde til frugten som bruges. Primært går Mark efter den velstrukturerede, madvenlige Cabernet Sauvignon til rødvinen samt en portion Petit Verdot. 
Santa Lucia Highlands og det store distrikt Monterey County er kilderne til husets Chardonnay samt den fyldige og vel strukturerede Merlot der hentes i Paso Robles.
Familiebåndet til Stag’s Leap gør sig naturligvis gældende i vinene kvalitet og man henter uden tvivl ”Value for Money” i en sådan grad, at det til enhver tid er en god ide at holde øje med vinene fra Hawk Crest. 

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr

Hawk Crest

2 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Hawk Crest, Monterey, Chardonnay 2010
  Hawk Crest, Monterey, Chardonnay 2010
  Vinen har en mineralsk syre, citrusnoter og hints af ferskner, Golden Delicious-æbler og pærer. Vinen lagrer delvis på fransk eg og hviler på bundfaldet (‘sur lie’) i 8 måneder, hvilket giver ekstra kompleksitet og fylde til vinen. God til lyse pastaretter og opskrifter med fisk og kylling, som indeholder citronskal. _x000D_
  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,50%
  129,00 kr
 2. Hawk Crest, Red Hills Lake County Cabernet Sauvignon 2008
  Hawk Crest, Red Hills Lake County Cabernet Sauvignon 2008
  Hawk Crest er fremragende vin kreeret af winemaker Mark Smith. Druerne kommer fra Lake County, der ligger lidt nord for Napa Valley i Californien. Frugten er fra højt beliggende vinmarker som er med til at give elegance og balance i vinen. 2008 er en moden årgang, men i en fantastisk forfatning. Farven er tæt rød med svage tegl-nuancer. Duften er lækker åben og imødekommende med noter af kirsebærsaft, tobaks-kasse og krydderier. Smagen er blød og fylding med saftige nuancer af modne solbær og krydderier. Et meget behageligt glas vin som gør flasken ret lille.
  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,50%
  149,00 kr

Hawk Crest

2 varer

pr. side