Inglenook Estate

Inglenook Estate

Inglenook Estate, tidligere kendt som Rubicon Estate, er Francis Ford Coppolas genskabelse af det oprindelige Inglenook Estate, der blev grundlagt af den unge søkaptajn Gustave Niebaum i 1880, der via handel havde tjent en større formue. Hans ønske var at lave Californiske vine, der ville bliver ligeså efterspurgte og højt prissatte som de franske. Det lykkedes for John Daniel, Niebaums kones grand nevø, at efterkomme det ønske da han overtog driften lige inden Forbudstiden. Tiden der fulgte satte dog en stopper for produktionen og huset forfaldt langsomt. I 1975 overtog Francis, der følte sig forbundet til Gustave Niebaum, der deler samme historie med immigration, kærlighed til vin osv. Gården ligger i Rutherford og står i dag fuldt restaureret. 20 år har det taget at forene markerne, og Francis har for nyligt kunne også købe navnet Inglenook tilbage. Ambitionerne her er ganske store - også for ganske nyligt er selveste Winemaker gennem 20 år fra Chateau Margaux kommet til.

Francis Ford Coppola laver naturligvis stadig de meget populære Coppola vine, Diamond Collection og Directors Cut. Se dem alle: her

Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
2 stk
2 stk
1 stk
1 stk

Inglenook Estate

2 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Inglenook Estate, Edizione Pennino Zinfandel 2013
  Inglenook Estate, Edizione Pennino Zinfandel 2013

  Edizione Pennino Zinfandel kommer fra marker omkring Mountain St. John. Markerne er kendt for deres rødlige jord som giver rødvinen flotte aromer. To historiske kloner bidrager til denne vin; Morisoli og Werle. Morisoli blev plantet af Morisoli-familien for 75 år siden. Morisoli giver vinen en bombe af krydderier, cedertræ og sød frugt. Werle-klonen er fra en anden gammel mark "Quarry Vineyard". En lille mark plantet for mere end 85 år siden. Den bidrager med aromer af chokolade og mokka samt en koncentreret mørk frugt.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,00%
  Serveringsforslag
  Før 479,00 kr 388,84 kr
  Spar 90,16
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Rubicon Estate, RC Reserve Syrah 2013
  Rubicon Estate, RC Reserve Syrah 2013

  Imponerende rig og fyldig vin med stor aroma og generøs smag af mørke og saftige bær, chokolade samt krydderier og et touch af vanilje. Vin i en imponerende balance, som er meget velstruktureret. Kompleksiviteten og den udtryksfulde karakter afspejles i smagen.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,80%
  Serveringsforslag
  Før 539,00 kr 485,10 kr
  Spar 53,90
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud

Inglenook Estate

2 varer

pr. side