Le Palaie vine fra Toscana

Le Palaie vine fra Toscana

Vingården Le Palaie ligger i Peccioli, Toscana, der er en del af Pisa provinsen. Peccioli ligger ca. 35 km fra Greve in Chianti og 29 milometer nord for Bolgheri.
Området er et smukt kuperet land, der om sommeren nedkøles dels pga. floden Era og dels pga. kontakten til havet, der ikke ligger så langt borte. Området er kendt for sit landbrug og ”agriturisme” – turist aktiviteterne.
Le Palaies ejer hedder Angelo Nino Caponi. Hans primære aktivitet er distribution af vine mellem Europa, Australien og USA. 

For ca. 20 år siden besluttede Angelo Nino Caponi, at han selv ville producere vin og købte gården Le Palaie, hvorefter en større renovering blev gennemfør, så vingården i dag fremstår som ”state-of-the-art”.  
Le Palaie ejendommen er ganske stor med sine over 100 hektar. Arealerne består af vinmarker, skove og oliventræer.
Vinmarkerne er beplantet med drusorterne Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Petit Verdot, Alicante og Sangiovese til rødvinsproduktionen og Viognier, Traminer og Sauvignon Blanc til hvidvinsproduktionen.
Markerne dyrkes med kvalitet for øje og derfor holder Angelo høstudbyttet relativt langt nede. Grønhøst, hård beskæring giver bedre koncentration af smag og aromastoffer i druerne. 
Høsten sker via håndkraft og druerne lægges i små kasser og bringes til vingården, hvorefter der atter sorteres på et langt bord før druerne kommer i produktion. 
Vineriet besidder de mest moderne materialer. Lige fra de bedste presse, temperaturregulerede, rustfri ståltanke og de bedste folk. Som winemaker har Le Palaie Andrea Secco der er ung og dynamisk samt utrolig dygtig. Som sparringspartner har Andrea den berømte rådgiver Carlo Ferrini.  
Investeringerne har allerede båret frugt med gode bedømmelser hos f.eks. Wine Spectator og R. Parker. Vinene er alle et bekendtskab værd. 

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1
1
1
1
1
1
1

Le Palaie vine fra Toscana

2 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Le Palaie, Rosato 2016
  Le Palaie, Rosato 2016

  Levende kobberfarvet rosé lavet på druerne Merlot og Sangiovese. Besidder god frugtsyre der giver en frisk profil med nuancer af blomsterblade, urter og røde bær. Smagen er frisk og koncentreret med flot frugt og god længde i eftersmagen.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,50%
  Serveringsforslag
  99,00 kr
 2. Le Palaie, Bulizio Rosso di Toscana 2011
  Le Palaie, Bulizio Rosso di Toscana 2011

  Le Palaies prestige vin baseret på Cab. Sauvignon, Merlot og Petit Verdot der fadlagres i lidt over 6 måneder på franske Barriques. Farven er pæn rubinrød med levende kanter. I duften finder man modne røde frugter og bær med et snert af krydderier. Smagen er behagelig robust med fyldig frugtkarakter, der er i rigtig god balance med vinens modne tanniner.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,50%
  Serveringsforslag
  150,00 kr

Le Palaie vine fra Toscana

2 varer

pr. side